Βερόνα – Γιουβέντους 1-1

Βερόνα – Γιουβέντους 1-1

Το γκολ του Κριστιάνο δεν έφτασε για τη Γιουβέντους η οποία δέχθηκε την ισοφάριση από τη Βερόνα με το 1-1 να την αφήνει στο -7 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Μεγάλη γκέλα για τη Γιουβέντους κόντρα στη Βερόνα! Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο προηγήθηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Ρονάλντο, δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς και οι γηπεδούχοι την τιμώρησαν με το τελικό 1-1 να την αφήνει στο -7 από την Ίντερ αλλά και στο -3 από τη δεύτερη Μίλαν.

Η Βερόνα είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να φτάσει στο γκολ. Στο 7′ ο Τζακάνι σημάδεψε το δοκάρι του Σέζνι με τον Πολωνό να σώζει την ομάδα του όταν στο 39′ είπε «όχι» στο Πετάνια σε τετ α τετ.

Η Γιουβέντους μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να σκοράρει στο 49′ όταν από ασίστ του Κιέζα ο Ρονάλντο «εκτέλεσε» για το 0-1. Οι «μπιανκονέρι» όμως έμειναν σε αυτό το γκολ και τιμωρήθηκαν όταν στο 77′ ο Λάζοβιτς έκανε τη σέντρα και ο Μπαράκ με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1 για τη Βερόνα.

Λίγο έλειψε μάλιστα να γίνει και η ανατροπή στο 85′ αλλά το σουτ του Λάζοβιτς σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι του Σέζνι.

Βερόνα: Σιλβέστρι, Φαραόνι (84’ Νταβίντοβιτς), Γκίντερ, Ντιμάρκο (52’ Λάζοβιτς), Μανιάνι, Στουράρο (68’ Βιέιρα), Λοβάτο, Τζακάνι (84’ Μπέσα), Μπαράκ, Ίλιτς, Λαζάνια

Γιουβέντους: Σέζνι, Σάντρο, Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ, Ράμσεϊ (68’ ΜακΚένι), Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Κουλουσέβσκι, Ρονάλντο, Μπερναρντέσκι, Κιέζα (86’ Ντι Πάρντο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ