Ίντερ – Τζένοα 3-0 : Παράσταση… τίτλου για την Ίντερ!

Ίντερ – Τζένοα 3-0 : Παράσταση… τίτλου για την Ίντερ!

Δεν το χάνει αυτό το πρωτάθλημα η Ίντερ! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε διέλυσε (3-0) με συνοπτικές διαδικασίες και την Τζένοα, αυξάνοντας τη διαφορά της από τη 2η Μίλαν. Τρίτη συνεχόμενη τριάρα στην Serie A για τους «Νερατζούρι», που δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για την επιστροφή τους στο θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Η Ίντερ δεν αστειεύεται, δείχνοντας πανέτοιμη για την επιστροφή της στο θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου!

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έκανε φύλλο και φτερό (3-0) την Τζένοα και προχωράει ακάθεκτη για το Σκουντέτο.

Οι «Νερατζούρι» δεν… παίζονται αυτήν την περίοδο, φτάνοντας στην τρίτη συνεχόμενη τριάρα τους στο εφετινό πρωτάθλημα (Λάτσιο-Μίλαν-Τζένοα). Η Ίντερ βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 56 πόντους, έχοντας αποκτήσει μια διαφορά 7 πόντων από τη 2η Μίλαν. Με τους «Ροσονέρι» να έχουν δύσκολο έργο στη Ρώμη, καθώς φιλοξενούνται από τη Ρόμα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι, δείχνοντας από την αρχή τις άγριες διαθέσεις τους. Στα 32 δευτερόλεπτα, ο Λουκάκου πήρε την μπάλα στα 30 μέτρα από την εστία του Περίν, έκανε την κούρσα και με όμορφο σουτ από τα όρια της περιοχής άνοιξε το σκορ για την Ίντερ.

Στο 31’ ο Χαντάνοβιτς έκανε λανθασμένη έξοδο αλλά στη συνέχεια πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε πλασέ του Σκαμάκα.

Στο 56ο λεπτό ο Περίν πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ του Λαουτάρο και στο 69’ ο Λουκάκου άνοιξε δεξιά στον Νταρμιάν, που με συρτό σουτ έκανε το 2-0.

Στο 77ο λεπτό ο Λουκάκου πλάσαρε από κοντά, ο Περίν απέκρουσε και ο Σάντσες με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Ετσι, η ομάδα του Κόντε πανηγύρισε την 5η διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντα Φράι, Μπαζτόνι, Νταρμιάν (84’ Ντ’Αμπρόζιο), Μπαρέλα (85’ Βιδάλ), Πέρισιτς (84’ Γιανγκ), Μπρόζοβιτς (76’ Γκαλιαρντίνι), Έρικσεν, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (76’ Σάντσες)

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Γκολντανίτζα, Σαπάτα, Ροβέλα, Μελεγκόνι (71’ Πορτανόβα), Στρόουτμαν (46’ Ονγκουενέ), Γκιλιόνε (62’ Σομουντόροβ), Ραντοβάνοβιτς (46’ Μπεχράμι), Τσίμπορα, Πιάτσα, Σκαμάκα (62’ Πάντεβ)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 1-0

Σημαντική νίκη για την Ουντινέζε, με τους γηπεδούχους να απομακρύνονται αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη, η Φιορεντίνα παραμένει στην 15η θέση, με τους Βιόλα να βρίσκονται μόλις στο +7 από την 18η Κάλιαρι.

Στο 86ο λεπτό ο Ντε Πολ σέντραρε από δεξιά και ο Νεστορόβσκι με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 1-0, χαρίζοντας το τρίποντο στην Ουντινέζε.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Νάουτινκ, Μπονιφάτσι, Μολίνα (90+1’ Ντε Μαϊό), Νάουτινκ, Ντε Πολ, Γουάλας, Μακεντζό (70’ Αρσλάν), Λάρσεν, Γιορέντε (77’ Μπράαφ), Νεστορόβσκι

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Μαλκουί (79’ Κάσερες), Πετσέγια (88’ Μοντιέλ), Μιλένκοβιτς, Κουάρτα Μαρτίνεθ, Μπιράγκι, Πουλγκάρ, Καστροβίλι (79’ Αμραμπάτ), Εϊσερίκ (88’ Βαλέρο), Ριμπερί (68’ Κοκόριν), Βλάχοβιτς

ΚΡΟΤΟΝΕ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 0-2

Ανάσταση για την Κάλιαρι, με την ομάδα της Σαρδηνίας να επιστρέφει στις νίκες μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες.

Με το διπλό στο Stadio Ezio Scida, η Κάλιαρι πλησίασε την 17η Τορίνο στους 2 βαθμούς, φουντώνοντας τη μάχη της παραμονής στη Serie A

Στο 56ο λεπτό μετά από σέντρα του Λυκογιάννη από αριστερά ο Παβολέτι έκανε το 1-0 με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι ενώ στο 58’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Πέδρο το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0.

Στο 67ο λεπτό η Κροτόνε άγγιξε το γκολ, αλλά ο Ουνάς σημάδεψε το δοκάρι ενώ στο 75’ αποβλήθηκε ο Λυκογιάννης με 2η κίτρινη.

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κόρντατζ, Μαγκαγιάν, Γκόλεμιτς, Ριζπόλι (64’ Ρέκα), Λουπέρτο, Περέιρα, Βούλιτς (20’ Τζανελάτο), Μολίνα (39’ Ενρίκε), Ουνάς, Μεσίας, Ντι Κάρμινε (65’ Σίμι)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Λυκογιάννης, Τσεπιτέλι, Γοδίν, Ρουγκάνι, Νάντες, Μαρίν, Ναϊνγκολάν, Ντάνκαν (65’ Ντεϊόλα), Πέδρο (77’ Ασαμόα), Παβολέτι (65’ Σιμεόνε)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ