Νάπολι – Μπενεβέντο 2-0 : Τρίποντο… ελπίδας για τη Νάπολι

Νάπολι – Μπενεβέντο 2-0 : Τρίποντο… ελπίδας για τη Νάπολι

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έκανε το καθήκον της στην αναμέτρηση με την Μπενεβέντο και πλέον βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ολοζώντανη στη μάχη του Champions League παρέμεινε η Νάπολι.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έκανε το καθήκον της κόντρα στη Μπενεβέντο, επικρατώντας με 2-0 στο «Diego Armando Marandona» και πλέον βρίσκεται στην 6η θέση και στο -3 από την 4η Αταλάντα.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, ωστόσο έφτασαν σε μια επαγγελματική νίκη που τους δίνει ελπίδες… Champions League.

Στο 34′ , η ομάδα του Γκατούζο άνοιξε το σκορ με τον Ρουίθ να πιάνει ένα κακό σουτ και τον Μέρτενς με κοντινή προβολή, να γράφει το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα οι «παρτενοπέι» σκόραραν με τον Ζιελίνσκι αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ στον Ινσίνιε που επηρέαζε τη φάση.

Στο 66′ , η Νάπολι πέτυχε και δεύτερο τέρμα, καθαρίζοντας την υπόθεση τρίποντο. Ο Ινσίνιε σήκωσε ωραία τη μπάλα για τον Πολιτάνο που πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά, έκανε το 2-0. Στο 81′ ο Κουλιμπαλί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Λετίτσια.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ρουίθ, Μπακαγιόκο, Πολιτάνο (85′ Χισάι), Ζιελίνσκι (82′ Μακσίμοβιτς), Ινσίνιε, Μέρτενς (82′ Ελμάς)

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοντιπό, Ντεπάολι, Τούια, Μπάρμπα, Φουλόν (65′ Λετίτσια), Χετεμάι, Στσιαταρέλα (45′ Ινσίνιε), Βιόλα, Ιονίτα (83′ Μοντσίνι), Καπράρι (65′ Σάου), Λαπαντούλα (70′ Γκάιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ