Ρόμα : Ο Βερετούτ θυμίζει… Πλατινί

Ρόμα : Ο Βερετούτ θυμίζει… Πλατινί

Ο Ζορντάν Βερετούτ πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στην αναμέτρηση της Ρόμα κόντρα στη Μίλαν και ισοφάρισε το ρεκόρ του Μισέλ Πλατινί.

Στην χθεσινή αναμέτρηση της Ρόμα με τη Μίλαν, όπου η πρώτη ηττήθηκε (1-2), ο Ζορντάν Βερετούτ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους «τζιλαρόσι» και ισοφάρισε το ρεκόρ του Μισέλ Πλατινί.

Μπορεί οι Ρωμαίοι να γνώρισαν την ήττα χθες από τους «ροσονέρι» σε ένα παιχνίδι που άμα το κέρδιζαν θα πάταγαν στην 3η θέση και στο -7 από την πρωτοπόρο Ίντερ, όμως ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών τους τη φετινή σεζόν βρήκε τον τρόπο να «λάμψει» για ακόμη μια φορά και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βερετού.

Ο 28χρονος άσος πέτυχε το 10ο γκολ του για την τρέχουσα σεζόν κόντρα στην ομάδα του Στέφανο Πιόλι και έγινε ο δεύτερος Γάλλος μέσος που πετυχαίνει τόσα τέρματα μέσα σε μια χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Πρώτος είναι ο Μισέλ Πλατινί, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει ακριβώς το ίδιο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε τέσσερις διαδοχικές σεζόν (1982-83, 1983-84, 1984-85, 1985-86).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ