Γιουβέντους – Σπέτσια 3-0

Γιουβέντους – Σπέτσια 3-0

Η Μεγάλη Κυρία επικράτησε με 3-0 της Σπέτσια και μείωσε στους τρεις πόντους τη διαφορά από τη δεύτερη Μίλαν.

Με τρία γκολ στο τελευταίο μισάωρο, η Γιουβέντους επικράτησε με 3-0 της Σπέτσια για τη Serie A και επέστρεψε στις νίκες. Η Μεγάλη Κυρία με τα τέρματα των Μοράτα (62’), Κιέζα (71’) και Κριστιάνο Ρονάλντο (89’) πήρε τους τρεις βαθμούς και μείωσε στους τρεις τη διαφορά από τη δεύτερη Μίλαν. Η ομάδα του Ανδρέα Πίρλο στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε σε μια εύκολη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 7ο λεπτό απείλησαν με τον Μαρκίτσα. Ο άσος της Σπέτσια σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σέζνι. Στο 24’ ο Ραμπιό έκανε λάθος, ο Φαρίας έκλεψε την μπάλα, βρήκε ωραία τον Ενζολά, αλλά αυτός κόπηκε την τελευταία στιγμή από την άμυνα της Γιουβέντους. Οι παίκτες του Πίρλο είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά στην τελική πάσα τα έκαναν… μαντάρα.

Μάλιστα, χρειάστηκαν σχεδόν ένα ημίχρονο για να δημιουργήσουν την πρώτη καλή στιγμή στα καρέ των φιλοξενούμενων. Στο 42’, ο Κουλουσέβσκι άνοιξε ωραία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτός πάτησε περιοχή, σούταρε από δεξιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 61’ ο Πίρλο έριξε στο παιχνίδι τους Μοράτα και Μπερναρντέσκι και δευτερόλεπτα αργότερα ο Ισπανός έκανε το 1-0. Ο Μπερναρντέσκι σέντραρε από αριστερά και ο Μοράτα με προβολή στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Προβεντέλ. Στο 71’ ο Μπερναρντέσκι έστρωσε στον Κιέζα και αυτός με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0 για τη Γιουβέντους.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 89ο λεπτό. Ο Μπεντανκούρ έκλεψε από τον Αγκουμέ, έδωσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κοντρόλαρε και με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-0.  Στο 90+6′ η Σπέτσια κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σέζνι απέκρουσε την εκτέλεση του Γκαλαμπίνοφ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Σάντρο, Ντεμιράλ, Φραμπότα (61’ Μοράτα), Μπεντανκούρ, Ραμπιό, Κιέζα (72’ Ράμσεϊ), ΜακΚένι (61’ Μπερναρντέσκι), Κουλουσέβσκι (88’ ΝτιΠάρντο), Ρονάλντο

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Μαρκίτσα (86’ Μπαζτόνι), Γκιασί, Φαρίας (72’ Βέρντε), Σένα (86’ Αγκουμέ), Βινιάλι, Τέρτσι, Ενζολά (72’ Γκαλαμπίνοφ), Ματζιόρε (72’ Ακάμπορα), Εστέβες, Έρλιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ