Καπούτο : «Μου λείπουν ακόμα και οι βρισιές του κόσμου»

Καπούτο : «Μου λείπουν ακόμα και οι βρισιές του κόσμου»

Ο Φραντσέσκο Καπούτο αναφέρθηκε στην κατάσταση με τα άδεια γήπεδα λόγω του κορωνοϊού, λέγοντας μάλιστα με αρκετή δόση χιούμορ πως του λείπουν ακόμα και οι βρισιές των οπαδών.

Στην κατάσταση των άδειων γηπέδων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο Φραντσέσκο Καπούτο, ενώ παράλληλη το έριξε και λίγο στην πλάκα.

Ο Ιταλός επιθετικός διανύει μια εξαιρετική σεζόν στην Serie A με τη φανέλα της Σασουόλο, μετρώντας 11 γκολ και 6 ασίστ σε 20 συμμετοχές.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ιταλικά ΜΜΕ, στάθηκε στο θέμα με τα άδεια γήπεδα, ενώ μάλιστα αστειευόμενος ανέφερε πως του έχουν λείψει ακόμα και οι βρισιές.

«Έχουμε συνηθίσει τα πάντα ακόμα και το παιχνίδι χωρίς κόσμο, αλλά αυτό είναι δύσκολο. Μας λείπουν οι φίλαθλοι, μου λείπουν ακόμα και οι βρισιές τους. Η υγεία όμως έρχεται πρώτη. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξουν τα γήπεδα», ανέφερε αρχικά ο 33χρονος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε τώρα. Πρέπει να φορέσουμε μάσκες και να λάβουμε όλες τις προφυλάξεις. Αυτό που έχω να πω είναι πως πρέπει να εμβολιαστούμε, ακόμα και αν κάποιος έχει αμφιβολίες είναι η σωστή λύση ώστε α βγούμε από όλο αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ