Νάπολι – Μπολόνια 3-1

Νάπολι – Μπολόνια 3-1

Η Νάπολι πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη με 3-1 απέναντι στην Μπολόνια και «πάτησε» πιο γερά στη «μάχη» για ένα εισιτήριο στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Νάπολι έκανε το καθήκον της και μάλιστα με πειστική εμφάνιση, κέρδισε με 3-1 την Μπολόνια και βρέθηκε στο -3 από την 4η, Ρόμα κι ενώ έχει κι ένα ματς λιγότερο. Οι παρτενοπέι πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις και με δυο γκολ του Ινσίνιε και ένα του Οσιμέν, πάτησαν γερά στη μάχη της τετράδας και του Champions League.

Όσον αφορά το ματς στο 5ο λεπτό ο Ρουίθ έκλεψε μετά από λάθος πάσα του Εμπαγέ και πάτησε περιοχή αλλά πριν σουτάρει κόπηκε από τον Ντανίλο και στο 8’ ο Ισπανός πέρασε κάθετα στον Ζιελίνσκι, που πάτησε όμορφα στον Ινσίνιε κι εκείνος με πλασέ από τα όρια της περιοχής, έγραψε το 1-0.

Η Μπολόνια άγγιξε την ισοφάριση στο 20ο λεπτό καθώς είχε δοκάρι με τον Όλσεν και στο 25’ ο Σκορούπσκι έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Ινσίνιε. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Οσπίνα να πει όχι σε κεφαλιά του Παλάσιο oοποίος σκόραρε στο 44’ αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Μάλιστα στο 47’ ο Παλάσιο σκόραρε και πάλι αλλά και αυτό το γκολ ακυρώθηκε και τελικά στο 65’ ο Οσιμέν έφυγε σαν σφαίρα στην κόντρα, «κατάπιε» τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 68’ σε παρόμοια φάση, ο Οσιμέν έφυγε στην αντεπίθεση αλλά μόνος με τον Σκορούπσκι, πλάσαρε άστοχα, ενώ στο 73’ μετά από τραγικό λάθος του Ντέμε, ο Παλάσιο σέντραρε από αριστερά για τον Όλσεν, που έστρωσε στον Σοριάνο κι εκείνος με σουτ από το πέναλτι μείωσε σε 2-1. Όμως στο 76’ ο Ινσίνιε έκλεψε στα αριστερά από τον Ντε Σιλβέστρι και με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 3-1. Στο 83’ η Νάπολι έφυγε και πάλι στην κόντρα και ο Πολιτάνο έκανε το σουτ αλλά ο Σκορούπσκι έσωσε, όπως έκανε και ο Οσπίνα στο 85’ μετά από μακρινό σουτ του Μπάροου.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ (22’ Χισάι), Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Ντέμε, Ζιελίνσκι (79’ Μάριο Ρουί), Ρουίθ, Μέρτενς (53’ Οσιμέν), Ινσίνιε (79’ Ελμάς), Πολιτάνο

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι, Ντανίλο, Σουμαορό, Πόλι (58’ Ντομίνγκεθ), Εμπαγέ (76’ Μεδέλ), Σοριάνο, Σβάνμπεργκ (76’ Βινιάτο), Παλάσιο, Σανσόνε (65’ Μπάροου), Όλσεν (76’ Ορζολίνι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ