Γιουτσόφ : «Μας ενδιαφέρει η επένδυση στη Μίλαν, έχουμε φιλόδοξο σχέδιο»

Γιουτσόφ : «Μας ενδιαφέρει η επένδυση στη Μίλαν, έχουμε φιλόδοξο σχέδιο»

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «World Lab Technologies» που θέλει να αποκτήσει την Μίλαν, Αλεξάντρ Γιουτσόφ, ανέφερε τις προθέσεις του μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «World Lab Technologies» που ενδιαφέρεται να αγοράσει την Μίλαν, Αλεξάντρ Γιουτσόφ, δίνοντας εξηγήσεις για τις προθέσεις του. Ο διευθύνοντας σύμβουλος της World Lab Technologies τόνισε ότι ενδιαφέρει η επένδυση στους ροσονέρι και ξεκαθάρισε ότι το πλάνο της εταιρείας είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο.

«Ως διευθύνων σύμβουλος της World Lab Technologies, δεν μπορώ να σχολιάσω λεπτομέρειες. Έχουμε τον απόλυτο σεβασμό για τους τρέχοντες ιδιοκτήτες της Μίλαν. Ελπίζουμε ότι οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν σύντομα και θα είναι ουσιαστικές. Ωστόσο, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουμε σοβαρή πρόθεση να συζητήσουμε. Είμαστε επίσης πλήρως δεσμευμένοι για την ολοκλήρωση του έργου του σταδίου. Το σχέδιό μας για το μέλλον της Μίλαν είναι φιλόδοξο. Θέλουμε οι φίλαθλοι να βρίσκονται στο επίκεντρο του έργου μας», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Η World Lab Technologies ιδρύθηκε το 2020 αλλά, παρόλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, η οικονομική μας δύναμη είναι σταθερή. Για τη Μίλαν το όραμά μου είναι άμεσο. Είναι η επιθυμία μου να ξαναχτίσω το ένδοξο παρελθόν των ροσονέρι και να επαναφέρω τον σύλλογο σε μια ηγετική θέση, για την οποία οι πιστοί φίλαθλοί του σε όλο τον κόσμο μπορούν να είναι εξαιρετικά περήφανοι. Έχουμε τα μέσα και τις δεξιότητες για να το κάνουμε αυτό. Η Μίλαν είναι μια επένδυση που μας ενδιαφέρει πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ