Γιουβέντους : Σε δύσκολη θέση ο Πίρλο

Γιουβέντους : Σε δύσκολη θέση ο Πίρλο

Ο αποκλεισμός από την Πόρτο φέρνει τον Αντρέα Πίρλο σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε για τα λάθη που έκανε η ομάδα του και τα οποία έφεραν τον αποκλεισμό, τόνισε πως η Γιουβέντους έχει ευρύτερο όραμα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση.

Με την ομάδα να μένει εκτός προημιτελικών του Champions League και με το πρωτάθλημα επίσης να χάνεται, ο Ιταλός προπονητής δεν απολαμβάνει τούτη την ώρα τη στήριξη της διοίκησης. Το αντίθετο. Στην Ιταλία ήδη τα δημοσιεύματα μιλούν για πιθανή αντικατάστασή του στο φινάλε της σεζόν.

«Δουλεύω σε ένα έργο που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες και έχει ένα ευρύτερο όραμα. Αυτή η χρονιά είναι μόνο η αρχή, οπότε συνεχίζω να δουλεύω ήρεμα. Εάν αισθάνομαι πίεση αυτούς τους μήνες; Δεν είμαι χαρούμενος επειδή ήθελα να προχωρήσουμε στο Champions League» δήλωσε μετά το τέλος του ματς.

Όμως αυτό το ευρύτερο όραμα σε μια ομάδα σαν τη Γιουβέντους και με τις απαιτήσεις που έχει, δεν μπορεί να έχει και την απαιτούμενη υπομονή.

Η πορεία της Γιουβέντους πια στο πρωτάθλημα θα είναι εκείνη που θα κρίνει το μέλλον του Πίρλο. Αν καταφέρει να το γυρίσει, θα αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής. Αλλά πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για τον άλλοτε σπουδαίο μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ