Νάπολι: Πιθανή η επιστροφή του Σάρι

Νάπολι: Πιθανή η επιστροφή του Σάρι

Ο Μαουρίσιο Σάρι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον πάγκο της Νάπολι σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Τζενάρο Γκατούζο, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Ένα γνώριμο πρόσωπο είναι πιθανόν να επιστρέψει σύντομα στο στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα»…

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία , οι σχέσεις του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και του Ιταλού τεχνικού έχουν αποκατασταθεί, σε σημείο κάποιοι να θεωρούν πολύ πιθανή την επιστροφή του στην Νάπολι.

Ειδικά από την στιγμή που όλα δείχνουν ότι ο Γκατούζο δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ιταλικής ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η Νάπολι, με τον Σάρι στο «τιμόνι» της έφτασε μία… ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, πριν ο Ιταλός τεχνικός αποχωρήσει για την Τσέλσι και την Γιουβέντους.

Βέβαια για να προχωρήσει το θέμα με τους «παρτενοπέι», ο Σάρι θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιο που έχει ακόμα με την Γιουβέντους.

Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις για να βρεθεί η λύση στο συμβόλαιο, με την «Μεγάλη Κυρία» να έχει περιθώριο μέχρι τις 30 Μαίου, καθώς την επόμενη μέρα ενεργοποιείται ο επόμενος χρόνος και θα πρέπει να του πληρώσει 7 εκ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ