Συζητήσεις ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρονάλντο για το μέλλον – Κόντα στην έξοδο ο Ράμσεϊ

Συζητήσεις ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρονάλντο για το μέλλον – Κόντα στην έξοδο ο Ράμσεϊ

Μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο στο Champions League, στο στρατόπεδο της Γιουβέντους σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα.

Μία ακόμη αποτυχημένη σεζόν για τη Γιουβέντους στο Champions League, καθώς έπειτα από τον Άγιαξ και τη Λιόν, η Πόρτο κατάφερε να στείλει την ομάδα του Αντρέα Πίρλο πρόωρα εκτός διοργάνωσης.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ιταλικά ΜΜΕ υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός για το μέλλον, καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν ανακοινώθηκαν απώλειες ύψους 144 εκατ. ευρω, την στιγμή που η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο φαίνεται πως είναι ακόμη μακριά.

Για αυτόν τον λόγο οι «μπιανκονέρι» είναι σε σκέψεις αναφορικά με τους τρόπους, που μπορούν να βελτιώσουν το ρόστερ. Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό ρεπόρτερ,  Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στο επίκεντρο έχει έρθει το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει μακράν το ακριβότερο συμβόλαιο και το οποίο λήγει το 2022. Οι δύο πλευρές είναι πολύ πιθανό να συζητήσουν την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους, μία εξέλιξη που θα επιθυμούσαν και οι δύο, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να βρει το ίδιο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα.

Αντίθετα, εκτός πλάνων του Αντρέα Πίρλο φέρεται να είναι ο Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος διαθέτει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στην ομάδα, αλλά εκτός από το ότι δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει φανέλα βασικού, αντιμετωπίζει πολύ συχνά προβλήματα τραυματισμών.

Τέλος, η παραμονή του Αντρέα Πίρλο στον πάγκο της ομάδας θεωρείται δεδομένη, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε και ο ίδιος έπειτα από τον αποκλεισμό από την Πόρτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ