Ντελ Πιέρο : «Δε φταίει μόνο ο Κριστιάνο»

Ντελ Πιέρο : «Δε φταίει μόνο ο Κριστιάνο»

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό της Γιουβέντους, αλλά δεν είναι ο μοναδικός που φταίει.

Η Γιουβέντους αποκλείστηκε πρόωρα από την συνέχεια του Champions League, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πόρτο στη φάση των «16». Μάλιστα, η αποτυχία της «Γηραιάς Κυρίας» γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, δεδομένου ότι για σχεδόν μία ώρα έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να περάσει στους «8».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε σε κακή βραδιά και οι περισσότεροι του… χρεώνουν τον αποκλεισμό, άποψη με την οποία δεν συμφωνεί ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

«Προδόθηκε η Γιούβε από τον CR7; Ναι, αλλά όχι μόνο. Έχει την ευθύνη του, επειδή είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και είναι ο παίκτης που τους εκπροσωπεί περισσότερο σε όλες τις πτυχές αυτά τα χρόνια,» σχολίασε η εμβληματική μορφή των «μπιανκονέρι» στο μικρόφωνο του «Sky Italia» και συνέχισε:

«Αλλά όχι μόνο αυτός. Η Γιούβε είχε περισσότερο από μία ώρα αγώνα με έναν παίκτη περισσότερο και θα έπρεπε να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες. Τώρα πρέπει να υπάρξει μια αλλαγή και σίγουρα θα υπάρξει. Και όταν μιλάω για αλλαγή, είναι επειδή η ήττα σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός προσφέρει την ευκαιρία για αλλαγή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ