Κομπόλι : «Ήταν λάθος κίνηση της Γιουβέντους η αγορά του Ρονάλντο»

Κομπόλι : «Ήταν λάθος κίνηση της Γιουβέντους η αγορά του Ρονάλντο»

Ο πρώην πρόεδρος της Γιουβέντους, Τζιοβάνι Κομπόλι, χαρακτήρισε λάθος την κίνηση της ιταλικής ομάδας να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λάθος της Γιουβέντους θεωρεί πως ήταν η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο πρώην πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Τζιοβάνι Κομπόλι.

Οι «μπιανκονέρι» αφού είχαν χάσει σε δύο τελικούς Champions League κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, πήραν την απόφαση να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση της κορυφαίας ευρωπαικής διοργάνωσης.

Ωστόσο, από τότε που έχει ενταχθεί στο ρόστερ τους ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν ούτε μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού. Ο πρώην διοικητικός ηγέτης της «Γηραιάς Κυρίας» χαρακτήρισε λάθος την απόκτηση του 36χρονου επιθετικού, ενώ αναφέρθηκε και στον Αντρέα Πίρλο.

«Ήταν λάθος η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο; Φυσικά και ήταν. Είναι δουλειά της Γιουβέντους το αν θα τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν, όμως είχα πει από την πρώτη μέρα πως παρά την εκτίμηση που έχω προς το πρόσωπο του, είναι πάρα πολύ ακριβός και θέλει συγκεκριμένη διαχείριση», ανέφερε αρχικά για τον και στη συνέχεια μιλώντας για τον Πίρλο είπε:

«Ο Ανιέλι πήρε ρίσκο, όμως δεν θα γίνω κριτής του Πίρλο είχα κάνει και εγώ κάτι παρόμοιο παλιά με τον Φεράρα. Η Γιουβέντους πρέπει να χτιστεί από την αρχή, ο Νέντβεντ ήταν εξαιρετικός παίκτης, αλλά δεν θεωρώ πως έχει τις ικανότητες για να είναι αντιπρόεδρος του συλλόγου. Πρέπει να σκεφτεί ξανά το πόστο του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ