Μπενεβέντο – Φιορεντίνα 1-4

Μπενεβέντο – Φιορεντίνα 1-4

Η Φιορεντίνα επικράτησε με 4-1 μέσα στην έδρα της Μπενεβέντο και ξέφυγε με εννιά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη αλλά με τρία ματς παραπάνω. Σούπερ Βλάχοβιτς με χατ-τρικ για τους «βιόλα».

Άνετο και επιβλητικό διπλό για τη Φιορεντίνα που επικράτησε με 4-1 της Μπενεβέντο και ξέφυγε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας όμως τρία ματς παραπάνω. Τρεις βαθμούς πίσω από τους «βιόλα» οι γηπεδούχοι που δεν φάνηκαν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του ματς.

Ο Βλάχοβιτς στο 8′ έκανε το 1-0 για τη Φιορεντίνα από κοντά και στο 26′ ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Μοντιπό και έκανε το 2-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βλάχοβιτς με τρομερό σουτ από μακριά πέτυχε χατ τρικ για το 3-0 της ομάδας του.

Ο Ιονίτα με κεφαλιά μείωσε σε 1-3 στο 56′ αλλά η Φιορεντίνα είχε και άλλο γκολ με τον Εϊσερίκ στο 75′ να «εκτελεί» σε τετ-α-τετ τον Μοντιπό για το 4-1.

Μπενεβέντο: Μοντιπό, Τούια, Γκλικ, Μπάρμπα, Βιόλα (45′ Ινσίνιε), Ιονίτα (77′ Τέγιο), Στσιαταρέλα, Χετεμάι (69′ Λαπαντούλα), Ιμπρότα, Γκάιτς (77′ Σάου), Καπράρι (85′ Φουλόν)

Φιορεντίνα: Ντραγκόφσκι, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Κουάρτα (90′ Μάξι Ολιβέιρα), Βενούτι, Εϊσερίκ (78′ Καγιεχόν), Πούλγκαρ, Μποναβεντούρα (78′ Μπόρχα Βαλέρο), Κάσερες, Ριμπερί (90′ Μοντιέλ), Βλάχοβιτς (78′ Κουαμέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ