Τορίνο – Ίντερ 1-2

Τορίνο – Ίντερ 1-2

Ίντερ επικράτησε με 2-1 της Τορίνο εκτός έδρας, έφτασε τις οκτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα και καλπάζει προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ούτε η Τορίνο κατάφερε να βάλει στοπ στο τρένο του Αντόνιο Κόντε. Η Ίντερ έφυγε με διπλό (1-2) από το Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης, έφτασε τις οκτώ σερί νίκες και αύξησε στους εννιά βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη Μίλαν που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ ωστόσο τη μεγαλύτερη ευκαιρία την είχαν οι γηπεδούχοι όταν στο 29′ το σουτ του Λιάνκο σταμάτησε στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

Στο 61ο λεπτό ήρθε το γκολ για την Ίντερ με τον Λουκάκου να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Λαουτάρο και να κάνει το 0-1. Η Τορίνο όμως είχε απάντηση. Εννιά λεπτά μετά και ύστερα από φάση διαρκείας ο Σανάμπρια από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι η γκέλα είναι κοντά για την Ίντερ, ήρθε η λύτρωση με τον Σάντσες να κάνει τη σέντρα και τον Λαουτάρου με κεφαλιά να σκοράρει για το 1-2 στο 85′.

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Λιάνκο, Βόιβοντα (90+1’ Γκόιακ), Ίτσο, Μούρου (67’ Ανσάλντι), Μπρέμερ, Λούκιτς, Μπαζέλι (49’ Λινέτι), Μαντραγκόρα, Βέρντι (67’ Τζάτζα), Σανάμπρια (90’ Μπελότι)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Σκρίνιαρ, Χακίμι (88’ Νταρμιάν), Πέρισιτς (56’ Γιανγκ), Μπρόζοβιτς (81’ Σάντσες), Γκαλιαρντίνι (56’ Έρικσεν), Μπαρέλα, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (88’ Βεσίνο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ