Η Νάπολι νίκησε τη Μίλαν και τις έκοψε τα όνειρα για τίτλο (0-1)

Η Νάπολι νίκησε τη Μίλαν και τις έκοψε τα όνειρα για τίτλο (0-1)

Η Νάπολι επικράτησε με σκορ 1-0 της Μίλαν στο «Σαν Σίρο», κόβοντας τα όνειρα των «ροσονέρι» για κατάκτηση του τίτλου.

Η Νάπολι έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μίλαν (1-0) και έδωσε την ευκαιρία στην Ίντερ να πανηγυρίσει, καθώς μετά την ήττα των «ροσονέρι» η διαφορά με τους «νερατζούρι» άνοιξε στους εννέα πόντους.

Το γκολ που έκοψες τις ελπίδες της Μίλαν για κατάκτηση του πρωταθλήματος σημείωσε o Πολιτάνο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στους «παρτενοπέι» από την Ίντερ!

Στο 16ο λεπτό ο Ντι Λορέντζο έβγαλε για τον Ζιελίνσκι που πέρασε τους Τόμορι και Γκάμπια κι έκανε το σουτ αλλά είδε τον Ντοναρούμα να σώζει.

Στο 29’ ο Ινσίνιε έβγαλε για τον Ζιελίνσκι που έκανε το σουτ αλλά ο Ντοναρούμα έσωσε και πάλι, ενώ στο 49’ ο Ζιελίνσκι έβγαλε κάθετα στον Πολιτάνο που έκανε το 0-1 με σουτ από δεξιά.

Στο 58ο λεπτό ο Ντοναρούμα είπε όχι σε σουτ του Ρουίθ και στο 65’ ήταν η σειρά του Οσπίνα να σώσει μετά από σουτ του Λεάο. Στο 70ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τονάλι, ο Ρέμπιτς πήρε την κεφαλιά αλλά και πάλι ο Οσπίνα είπε όχι και στο 90+2′ ο Κροάτης αποβλήθηκε.

Στο 90+3′ το σουτ του Οσιμέν πέρασε ελάχιστα έξω.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Ερναντές, Τόμορι, Γκάμπια, Νταλότ, Κεσί (67’ Μεϊτέ), Τονάλι, Τσαλχάνογλου (60’ Μπραΐμ Ντίαθ), Κρούνιτς (60’ Ρέμπιτς), Καστιγιέχο (60’ Σαλεμάκερς), Λεάο (79’ Χάουγκε)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντο Λορέντζο, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Χισάι, Ντέμε (80’ Μπακαγιόκο), Ρουίθ, Πολιτάνο (80’ Ρουί), Ζιελίνσκι (75’ Ελμάς), Μέρτενς (59’ Οσιμέν), Ινσίνιε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ