Ίντερ : Και πως να το χάσει; (pics & vids)

Ίντερ : Και πως να το χάσει; (pics & vids)

Η Ίντερ κατάφερε να περάσει και από το Τορίνο, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας χάρη στο γκολ του Λαουτάρο στα τελευταία λεπτά! Η Μίλαν γνώρισε ακόμη μία ήττα και πλέον οι «νερατζούρι» βρίσκονται στο +9 με 11 αγωνιστικές ακόμα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος! Αλήθεια, μπορούν να το χάσουν;

Το… τρένο του Αντόνιο Κόντε δεν σταματάει πουθενά! Η Ίντερ κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Τορίνο και να επικρατήσει με 2-1, χάρη στο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Οι «νερατζούρι» έφτασαν στην 6η συνεχόμενη τους νίκη στο πρωτάθλημα και μοιάζουν πραγματικά ασταμάτητοι αυτή τη στιγμή. Με νίκες σε ντέρμπι και γκολ στα τελευταία λεπτά. Οιωνοί τίτλου… 2-0 με τη Γιουβέντους στο «Μεάτσα», 3-0 με τη Μίλαν στο… Σαν Σίρο. Παίζοντας μάλιστα κυρίαρχο ποδόσφαιρο!

Η ομάδα του Κόντε βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +9 από τη δεύτερη Μίλαν και στο +10 από την τρίτη Γιουβέντους που έχει ωστόσο έναν αγώνα λιγότερο. Έπειτα από εννιά συνεχόμενες κατακτήσεις, η «γηραιά κυρία» φαίνεται πως θα πέσει από τον θρόνο της, με την Ίντερ να ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή και την κατάκτηση του Scudetto.

Χωρίς καμία αμφιβολία, η Ίντερ είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Με τα νούμερα να μην απατούν σε καμία περίπτωση, καθώς οι «νερατζούροι» υπερτερούν σχεδόν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος!

Πρώτη σε… βαθμούς, πρώτη σε νίκες και πρώτη σε γκολ υπέρ, ενώ έχει και την καλύτερη διαφορά τερμάτων!

Λουκάκου – Μαρτίνες… on fire!

Image

Η σεζόν που διανύουν οι «νερατζούρι» είναι ονειρική, έχοντας όλα τους τα… πιστόλια σε δαιμονιώδη κατάσταση! Φυσικά, μεγάλο ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, έχει το φονικό δίδυμο της επίθεσης… Ρομέλου Λουκάκου – Λαουτάρο Μαρτίνες… Δύο επιθετικά… όπλα που θα τα ήθελε κάθε προπονητής του πλανήτη.

Συνεργάζονται με… κλειστά μάτια και πυροβολούν κάθε αντίπαλη άμυνα, χωρίς καμία απολύτως δυσκολία!

Ο Βέλγος είναι δεύτερος σκόρερ στη φετινή Serie A με 19 τέρματα, ενώ ο Αργεντινός έχει σκοράρει 14 φορές. Κανένα άλλο δίδυμο του ιταλικού πρωταθλήματος, δεν έχει σκοράρει τόσα τέρματα φέτος.

Ο πρώην φορ της Γιουνάιτεντ έχει πέντε γκολ και πέντε ασίστ στα τελευταία δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, που αναλογούν σε ένα γκολ/ασίστ ανά αγώνα! Μάλιστα από την αρχή της σεζόν μέχρι και το παιχνίδι με την Τορίνο, ο Λουκάκου έχει καταφέρει να βάλει το… λιθαράκι του σε 27 γκολ, κάτι που τον κατατάσσει πρώτο σε όλη την κατηγορία.

Από την άλλη ο Λαουτάρο, για τον οποίο η Μπαρτσελόνα έκανε τα πάντα για να τον κάνει δικό της το περασμένο καλοκαίρι. Ήδη ο Αργεντινός διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, καθώς έχει καταφέρει να ισοφαρίσει την περσινή του κορυφαία επίδοση σε γκολ στο πρωτάθλημα. Ο 23χρονος είναι τέταρτος σε όλο το πρωτάθλημα σε συμμετοχή σε γκολ, καθώς εκτός από τα 14 τέρματα έχει και πέντε ασίστ.

Συνολικά, το δίδυμο Λουκάκου-Μαρτίνες έχει συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα σε 46 γκολ, που αναλογεί στο 70% των συνολικών τερμάτων (65) της Ίντερ στη φετινή σεζόν στη Serie A! Τρομακτικά νούμερα…

Ο… κρυφός άσος του Κόντε

Image

Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Ίντερ, είναι ο… ξεχασμένος Αλέξις Σάντσες που δείχνει μερικά… δείγματα από τον παλιό, καλό του εαυτό.

Ο Χιλιανός επιθετικός ήταν αυτός που πριν από σχεδόν δέκα ημέρες, έδωσε το «τρίποντο»… χρυσάφι στην Ίντερ στο «Ένιο Ταρντίνι» με δύο πολύτιμα γκολ. Ήταν αυτός που… σέρβιρε το γκολ της νίκης στον Μαρτίνες στη χθεσινή αναμέτρηση με την Τορίνο.

Τη φετινή σεζόν, ο Σάντσες έχει καταφέρει να σκοράρει πέντε φορές και να μοιράσει άλλες τόσες. Με γκολ/ασίστ ανά 85 λεπτά συμμετοχής. Καταλυτικός.

Ασχράφ Χακίμι: Λίρα εκατό!

Real Madrid deny claims they want Hakimi back amid Inter payment dispute | Goal.com

Ωστόσο μαζί με τον Σάντσες, ο τρίτος σε συμμετοχή σε γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για την Ίντερ είναι ο Ασχράφ Χακίμι! Ο δεξιός φουλ μπακ του Κόντε, για τον οποίο η Ίντερ δαπάνησε το καλοκαίρι ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μαροκινός μπακ είναι για ακόμη μία χρονιά σε εξαιρετική κατάσταση και έχει καταφέρει να συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στον επιθετικό τομέα των «νερατζούρι». Με έξι γκολ και τέσσερις ασίστ βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τις συμμετοχές σε γκολ για την Ίντερ.

Αμυντικά, η ομάδα του Κόντε βρίσκεται επίσης σε τρομερά επίπεδα. Μπορεί να μη διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ωστόσο έχει καταφέρει να κρατήσει τις περισσότερες ανέπαφες εστίες, έχοντας περάσει δέκα παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ…

Οι αριθμοί λένε πάντοτε την αλήθεια. Και στην προκειμένη περίπτωση δικαιώνονται για ακόμη μία φορά, καθώς η Ίντερ είναι πράγματι η καλύτερη ομάδα στη φετινή Serie A… Το… τρένο του Αντόνιο Κόντε μοιάζει ασταμάτητο και οδεύει ολοταχώς στην κατάκτηση του Scudetto, εκθρονίζοντας τη Γιουβέντους μετά από εννιά συνεχόμενες κατακτήσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ