Στρούτμαν : «Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για τη Ρόμα»

Στρούτμαν : «Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για τη Ρόμα»

Ο Κέβιν Στρούτμαν μίλησε γα τη Ρόμα και την ανανέωση του συμβολαίου του και ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να παραμείνει στους τζιαλορόσι για πολλά χρόνια ακόμα, διότι δεν θα ξεχάσει ποτέ το πόσο του στάθηκε η ιταλική ομάδα στους τραυματισμούς του.

Τα μελλοντικά σχέδια που κάνει ο Κέβιν Στρούτμαν περιλαμβάνουν την παραμονή του στη Ρόμα, αφού με αυτό τον τρόπο θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη συμπαράσταση του συλλόγου στις δύσκολες περιόδους που πέρασε.

Το όνομα του Ολλανδού διεθνή, ο οποίος έχει παίξει στους 20 από τους 24 φετινούς αγώνες των τζιαλορόσι στη Serie A, συζητήθηκε για μεταγραφή στη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο, παρόλα αυτά ο Στρούτμαν ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στη Ρώμη για πολύ καιρό.

«Ανανέωσα το συμβόλαιό μου και θέλω να μείνω εδώ για πολύ καιρό. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για τη Ρόμα, η οποία με περίμενε μετά από τρία χειρουργεία. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό», επέμεινε, αναφερόμενος στην επέκταση με την οποία συμφώνησε τον Μάιο του 2017.

«Ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρυσι και τώρα ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα για να προκριθούμε. Είναι κρίμα επίσης που δεν καταφέραμε να παλέψουμε με τη Νάπολι και τη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ