Κασάνο : «Ο Ρονάλντο είναι έργο δουλειάς, ο Μέσι είναι κάτι που δεν θα ξαναδούμε»

Κασάνο : «Ο Ρονάλντο είναι έργο δουλειάς, ο Μέσι είναι κάτι που δεν θα ξαναδούμε»

Τις διαφορές που έχουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι ανέλυσε ο Αντόνιο Κασάνο, με τον Ιταλό να αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είναι μοναδική περίπτωση...

Μπορεί οι δυο τους να βρίσκονται στα τελευταία τους επαγγελματικά χρόνια, ωστόσο με τις εμφανίσεις τους συνεχίζουν να αποδεικνύουν πως παραμένουν οι κορυφαίοι της γενιάς αυτής… Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι.

Μία… μάχη που έχει διχάσει τα τελευταία χρόνια όλους όσους ασχολούνται με την στρογγυλη θεά. Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι λοιπόν; Στο ίδιο ερώτημα απάντησε και ο Αντόνιο Κασάνο, με τον Ιταλό να στέκεται στη δουλειά που έχει… ρίξει ο Ρονάλντο και στο ταλέντο του Μέσι που στα… μάτια του τον κάνει ξεχωριστό.

«Είναι και οι δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Ο Ρονάλντο είναι έργο σκληρής δουλειάς. Ό,τι έχει κάνει το έχει καταφέρει με πολλή δουλειά. Από την άλλη ο Μέσι είναι σαν τον Φέντερερ, τον Μαραντόνα, τον Τζόρνταν. Είναι κάτι που δεν θα ξαναδούμε ποτέ», ανέφερε ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ