Βερόνα – Αταλάντα 0-2

Βερόνα – Αταλάντα 0-2

Η Αταλάντα επικράτησε εύκολα με 2-0 εκτός έδρας της Βερόνα για την 28η αγωνιστική της Serie A και «έπιασε» τη Γιουβέντους στους 55 βαθμούς, έχοντας δύο παιχνίδια περισσότερα.

Η Αταλάντα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βερόνα (0-2) για την 28η αγωνιστική της Serie A και έφτασε τους 55 βαθμούς, όσους έχει και η Γιουβέντους, με την ομάδα του Γκασπερίνι όμως να έχει δύο ματς περισσότερα τόσο από τους «μπιανκονέρι» όσο και από τη Νάπολι (50 β.).

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά στο ματς, απείλησε στο 24′ με τον Ρομέρο και λίγο αργότερα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 32′ ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε χέρι του Ντιμάρκο και ο Μαλινόφσκι ευστόχησε, κάνοντας το 1-0.

Η Αταλάντα είχε δοκάρι με τον Ζαπάτα στο 38′, ο οποίος τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Μαλινόφσκι αυτή τη φορά έκανε την ασίστ και ο Ζαπάτα έκανε το 0-2 στο 42′.

Οι «μπεργκαμάσκι» σκόραραν στο 63′ με τον Ρομέρο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς είχε προηγηθεί χέρι, ενώ ο Γκολίνι κράτησε το μηδέν στο 74′ αποκρούοντας την προσπάθεια του Λάζοβιτς. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με την Αταλάντα να παίρνει το διπλό και να ισοβαθμεί με τη Γιουβέντους, έχοντας όμως δύο παιχνίδια περισσότερα.

Βερόνα: Σιλβέστρι, Νταβίντοβιτς, Λοβάτο, Σετσερίνι (46′ Ουντότζι), Φαραόνι, Ταμέζε, Βελόσο (46′ Στουράρο), Ντιμάρκο (46′ Λάζοβιτς), Μπαράκ (79′ Ίλιτς), Ζακάνι, Λασάνια (61′ Φαβίλι)

Αταλάντα: Γκολίνι, Τολόι (64′ Μάεχλ), Ρομέρο, Τζιμσίτι, Παλομίνο, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Πεσίνα (77′ Ίλισιτς), Μαλινόφσκι (87′ Κοβαλένκο), Μίραντσουκ (64′ Πάσαλιτς), Ζαπάτα (77′ Μουριέλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ