Αλέγκρι : «Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Τορίνο»

Αλέγκρι : «Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Τορίνο»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Τορίνο και ξεκαθάρισε πως οι μπιανκονέρι θα έχουν δύσκολο έργο σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Η Γιουβέντους φιλοξενείται από την Τορίνο στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης, με τον Μαξ Αλέγκρι να μιλάει για τις δυσκολίες της συγκεκριμένης εκτός έδρας αναμέτρησης.

Επίσης ο Ιταλός τεχνικός της Γηραιάς Κυρίας αναφέρθηκε στην κατάσταση  που βρίσκεται η Τορίνο, ενώ τόνισε πως με νίκη θα είναι μια ανάσα πίσω από τη Νάπολι στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

«Ξέραμε ότι στα δύο ματς με Τότεναμ και Τορίνο θα αντιμετωπίζαμε αριθμητικό πρόβλημα με απουσίες, ωστόσο είμαστε έτοιμοι. Η Τορίνο είναι σε καλή κατάσταση, με τον Ματσάρι είναι αήττητη σε πέντε αγώνες και δεν έχει δεχθεί γκολ στην έδρα της. Είναι και σε καλή ψυχολογική κατάσταση, πιο συμπαγής, μας περιμένει πολύ δύσκολο ντέρμπι. Αν κερδίσουμε κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και σίγουρα θα μείνουμε στη σκιά της Νάπολι», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ