Κασάνο για Ρονάλντο : «Το μόνο που σκέφτεται είναι τα γκολ του και τα ρεκόρ του»

Κασάνο για Ρονάλντο : «Το μόνο που σκέφτεται είναι τα γκολ του και τα ρεκόρ του»

Ο Αντόνιο Κασάνο για ακόμη μια φορά δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως το μόνο που σκέφτεται είναι τα γκολ του και τα ρεκόρ του.

Για ακόμη μια φορά δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος τόνισε ότι το μόνο που τον νοιάζει τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους είναι τα γκολ του και τα ρεκόρ του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν πουλήσεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τότε θα έχεις 100 εκατ. ευρώ για να αγοράσεις πολλούς καλούς παίκτες. Πέρυσι ο Σάρι ήθελα να παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο των τελευταίων ετών στην Γιουβέντους και απολύθηκε. Το πρόβλημα του Σάρι ήταν ξεκάθαρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν μπορείς να έχεις έναν προπονητή που να θέλει να παίξει ποδόσφαιρο σωστό με τον Κριστιάνο.

Αυτός ο ποδοσφαιριστής φρενάρει και τον Αντρέα Πίρλο! Το μόνο που σκέφτεται ο Κριστιάνο είναι τα γκολ του και τα ρεκόρ του. Αν είσαι πρόεδρος ομάδας και θες να δώσει ευκαιρία σε έναν νέο προπονητή, τότε δεν γίνεται να του δίνεις τον Κριστιάνο, δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Ο Κουλουσέφσκι για παράδειγμα έχει μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας. Είναι ένας νέος παίκτης που μπορεί και αντιμετωπίζει τα προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ