Βλέπει Κεν και Αγκουέρο η Γιουβέντους

Βλέπει Κεν και Αγκουέρο η Γιουβέντους

Τους Μόισε Κεν και Σέρχιο Αγκουέρο φέρεται να έχει στη μεταγραφική της λίστα η Έβερτον.

Η Γιουβέντους ψάχνει για έναν νέο επιθετικό το καλοκαίρι και, σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, οι Μόις Κεν και Σέρχιο Αγουέρο βρίσκονται στην κορυφή της λίστας της.

Η «Γηραιά Κυρία» είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Πορτογάλος αστέρας θέλει τουλάχιστον δύο νέες μεταγραφές, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου επιθετικού.

Ο στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι θα δει το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της φετινής περιόδου, ενώ ο Κεν αγωνίζεται και κάνει εξαιρετική σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ως δανεικός από την Έβερτον.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, πάντως, είναι πρόθυμη να «μονιμοποιήσει» τον Κεν στο Παρίσι και σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η θέληση του ποδοσφαιριστή είναι που θα κάνει τη διαφορά.

Ο Ιταλός διεθνής είχε μεταγραφεί στην Έβερτον από τη Γιουβέντους το 2019, έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ. Η Gazzetta αναφέρει ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα βασίσει την απόφασή της σε τεχνικούς και οικονομικούς παράγοντες και πως υπάρχουν περισσότερα ονόματα στη λίστα της.

Αυτά είναι των Ραούλ Χιμένες, Έντιν Τζέκο, Τζανλούκα Σκαμάκα, Ολιβιέ Ζιρού και Αρκάντιους Μίλικ, οι οποίοι παραμένουν στους υποψήφιους.

Ο Άλβαρο Μοράτα θα μπορούσε να παραμείνει στο σύλλογο ως δανεικός για άλλη μια σεζόν, αν και οι «μπιανκονέρι» θα χρειαστεί να πληρώσουν επιπλέον 10 εκατομμύρια ευρώ για να παρατείνει την παραμονή του στο Τορίνο ο Ισπανός διεθνής και για την περίοδο 2021-22.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ