Στο γήπεδο θα κριθεί το Λάτσιο-Τορίνο

Στο γήπεδο θα κριθεί το Λάτσιο-Τορίνο

Το παιχνίδι της Λάτσιο με την Τορίνο θα κριθεί τελικά στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά, όπως αποφάσισε η επιτροπή εφέσεων της ιταλικής ομοσπονδίας.

Η επιτροπή εφέσεων της ιταλικής ομοσπονδίας επιβεβαίωσε σήμερα (30/3) την απόφαση του αθλητικού δικαστή της λίγκας και διέταξε τον επαναπρογραμματισμό της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λάτσιο και την Τορίνο, για την 25η αγωνιστική της Serie A.

Το ματς επρόκειτο να διεξαχθεί στις 2/3, όμως στην «γκρανάτα» δεν επιτράπηκε να ταξιδέψει στη Ρώμη, λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού που είχαν θέσει όλη την ομάδα σε καραντίνα έως τα μεσάνυχτα της ημέρας του αγώνα.

Οι «λατσιάλι» επιδίωξαν να πάρουν το ματς «στα χαρτιά» και μάλιστα επιστράτευσαν ως επιχείρημα ανάλογη απόφαση της UEFA για το παιχνίδι του Nations League, μεταξύ Ελβετίας και Ουκρανίας. Όμως, η επιτροπή εφέσεων της FIGC απέρριψε το αίτημα του συλλόγου της Ρώμης και πλέον όλα δείχνουν ότι το αναβληθέν παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά σε ημερομηνία που θα ορίσει η λίγκα.

Θεωρητικά, η Λάτσιο έχει τη δυνατότητα προσφυγής σε τρίτο βαθμό, στη δικαστική επιτροπή της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ιταλίας, αλλά οι πιθανότητες δικαίωσής της είναι μηδαμινές. Άλλωστε, σε ανάλογη υπόθεση, το ανώτατο όργανο είχε ανατρέψει πριν λίγους μήνες την απόφαση να κατακυρωθεί υπέρ της Γιουβέντους το μη διεξαχθέν παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τη Νάπολι, κρίνοντας (σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες πειθαρχικές επιτροπές) ότι οι «παρτενοπέι» όντως δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στο Τορίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ