Ιμπραΐμοβιτς : «Μπορείς να εξημερώσεις ένα λιοντάρι, αλλά δεν μπορείς να εξημερώσεις τον Ζλάταν»

Ιμπραΐμοβιτς : «Μπορείς να εξημερώσεις ένα λιοντάρι, αλλά δεν μπορείς να εξημερώσεις τον Ζλάταν»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για την καριέρα του αναφέροντας πως είναι 39 ετών και θέλει περισσότερα, ενώ τόνισε πως ο Ζλάταν δεν... εξημερώνεται.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Champions League μιλώντας για τη μέχρι στιγμής καριέρα του, για τον τραυματισμό που πέρασε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για τις προσδοκίες του.

Ο Σουηδός φορ τόνισε πως δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος, ενώ ανέφερε ότι στα 39 του θα μπορούσε να κάθεται αλλά θέλει περισσότερα, επισημαίνοντας πως ο Ζλάταν είναι ένα ζώο που κανείς δεν μπορεί να… δαμάσει.

Οι δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς:

Αρχικά είπε: «Έχω ένα πρόβλημα, δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος. Είμαι 39 ετών, με αυτά που έχω κάνει θα μπορούσα να μη δουλεύω πια και να κάνω μία ωραία ζωή από εδώ και στο εξής. Αλλά έχω πάντα μεγάλο πάθος γι’ αυτό που κάνω. Θέλω περισσότερα. Δεν βλέπω πολλούς παίκτες να κάνουν αυτό που κάνω εγώ σε αυτή την ηλικία. Μετά τα 30 ξεκινά η πτώση για έναν παίκτη και φτάνει η στιγμή της απόσυρσης. Εγώ μετά τα 30 έγινα ακόμη πιο δυνατός. Μπορείς να εξημερώσεις ένα λιοντάρι, αλλά δεν μπορείς να εξημερώσεις τον Ζλάταν. Είναι διαφορετικό ζώο».

Για τον τραυματισμό του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μου πήρε ένα χρόνο να επιστρέψω και να αισθανθώ και πάλι ζωντανός. Η δουλειά που έκανε τότε ήταν βαρετή, ήταν πνευματική δουλειά στην οποία δεν ήμουν συνηθισμένος. Περνούσε ο καιρός και ρωτούσα τον εαυτό μου πότε θα επιστρέψω κι αν είχε έλθει το τέλος της καριέρας μου. Ευτυχώς είχα ανθρώπους στον περίγυρό μου που μού έδιναν αυτό το ερέθισμα να προχωρήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ