Μπονούτσι : «Έχουμε αλλάξει τελείως με τον Γκατούζο»

Μπονούτσι : «Έχουμε αλλάξει τελείως με τον Γκατούζο»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποθέωσε τον Τζενάρο Γκατούζο για τη δουλειά που έχει κάνει στη Μίλαν από τότε που ανέλαβε.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Τζενάρο Γκατούζο λέγοντας πως έχει το μεγαλύτερο μερίδιο για την αγωνιστική μεταμόρφωση της Μίλαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο κεντρικός αμυντικός των ροσονέρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιταλό τεχνικό, τονίζοντας πως βελτίωσε τη φυσική κατάσταση, αλλά και τη νοοτροπία της ομάδας, ενώ ανέφερε πως έδωσε νέα κίνητρα και νέες ιδέες σε όλους στην ιταλική ομάδα.

Αρχικά, ο Μπονούτσι δήλωσε: «Από τότε που ανέλαβε ο Γκατούζο, έχουμε αλλάξει τελείως. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και αυτό πιστώνεται σε αυτόν. Έχουμε κάνει βήματα μπροστά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Μας έδωσε τη σωστή νοοτροπία, μας βελτίωσε τη φυσική κατάσταση και βασικά ό,τι άλλο μας έλειπε. Δεν ήμασταν ομάδα πριν από αυτόν και τώρα έχουμε δουλέψει να λειτουργούμε ως σύνολο».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός αμυντικός τόνισε: «Ο προπονητής πάτησε τα σωστά κουμπιά, μας έδωσε αυτοπεποίθηση και μας έδωσε να καταλάβουμε ότι η Μίλαν δεν ήταν αυτή που έπαιζε στην αρχή της χρονιάς και μας έδωσε νέες ιδέες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ