Μίλαν – Σαμπντόρια 1-1

Μίλαν – Σαμπντόρια 1-1

Η Μίλαν πραγματοποίησε ένα ακόμη «στραβοπάτημα» κόντρα στην Σαμπντόρια (1-1) και απομακρύνθηκε πιο πολύ από τον στόχο του τίτλου.

Η Μίλαν φλέρταρε με την ήττα κόντρα στην Σαμπντόρια, τελικά ο Χάουγκε της χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά (1-1), όμως αυτός δεν είναι αρκετός καθώς πλέον βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Ίντερ με δύο παιχνίδια περισσότερα.

Έτσι, παρόλο που κατάφερε να αποφύγει την ήττα, αυτό το αποτέλεσμα για τους «ροσονέρι» δεν είναι καθόλου θετικό, διότι βλέπουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου να λιγοστεύουν κατά πολύ.

Στα του ματς, αμφότερες οι ομάδες δεν μπήκαν και πολύ δυνατά, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 25′ από τους φιλοξενούμενους. Ο Τσάμπι έπειτα από εκτέλεση φάουλ έπιασμε μια κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Η εικόνα της ομάδας του Πιόλι στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγική, καθώς δεν είχε ούτε μία τελική, ενώ η Σαμπντόρια ολοκλήρωσε το πρώτο 45λεπτο με τρεις.

Στηην επανάληψη ο αγώνας είχε τον ίδιο ρυθμό, όμως αυτή που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και πίεζε πιο πολύ ήταν η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία στο 57′ ανταμείφθηκε, ανοίγοντας το σκορ με τον Κουαλιαρέλα.

Ωστόσο, η Σαμπντόρια δεν κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» διότι ο Ζενς Χάουγκε που πέρασε ως αλλαγή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έσωσε τη Μίλαν από τα χειρότερα.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Σαελεμαέκερς (46’ Καλούλου), Κζάερ, Τομόρι, Τέο Ερνάντες, Μπενασέρ (60’ Τονάλι), Καστιγιέχο (74’ Χάουγκε), Κέσιε, Τσαλχάνογλου, Κρούνιτς (61’ Ρέμπιτς), Ιμπραΐμοβιτς

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Αουντέρο, Μπερεσζνίσκι, Τονέλι, Κόλι, Καντρέβα (90′ Λέρις), Θόρσμπι, Σίλβα, Νταμσκάραντ (90′ Βέρε), Κουαλιαρέλα, Γκαμπιαντίνι (62’ Ασκίλντσεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ