Τορίνο – Γιουβέντους 2-2

Τορίνο – Γιουβέντους 2-2

Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Τορίνο (2-2) με το 24ο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Serie A, όμως απομακρύνθηκε κι άλλο από τον τίτλο.

Τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και γενικότερα η φοβερή απόδοση του (και) τη φετινή σεζόν δεν φτάνουν για να σπρώξουν τη Γιουβέντους προς στην κατάκτηση του τίτλου, με τη «Γηραιά Κυρία» να αφήνει ακόμη δύο βαθμούς κόντρα στην Τορίνο (2-2).

Στο τοπικό ντέρμπι οι «βυσινί» ήταν… αφηνιασμένοι και βρέθηκαν πολύ κοντά στη νίκη, όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της στέρησε το «τρίποντο».

Με αυτό το αποτέλεσμα οι «μπιανκονέρι» παρέμειναν στο -9 από την πρωτοπόρο Ίντερ και με ματς περισσότερο, ενώ η συμπολίτισσα πήγε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο πήρε το προβάδισμα στο 13′ με ένα διαγώνιο σουτ του Κιέζα, όμως στη συνέχεια η εικόνα της ήταν κακή και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο, με τον Σανάμπρια να χτυπάει δύο φορές. Στο 27′ ισοφάρισε και με την έναρξη της επανάληψης (στα 13 δευτερόλεπτα) έφερε τούμπα το ματς.

Ωστόσο, στο 79′ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το 24ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την προβληματική εικόνα συνολικά της Γιουβέντους μπορεί να φέρει την απομάκρυνση του Αντρέα Πίρλο, που δέχεται εδώ και καιρό σκληρή κριτική.

ΤΟΡΙΝΟ (Νταβίντε Νίκολα): Σιρίγκου, Μπρέμερ, Μπουοντζόρνο, Ιτσο, Βοϊβόντα, Ανσάλδι, Βέρντι (86′ Μπαζέλι), Μαντραγκόρα, Ρινκόν (66′ Λούκιτς), Σανάμπρια, Μπελότι (72′ Τζάτζα)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο (86′ Ραμπιό), Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Ντανίλο (71′ Ράμσεϊ), Κιέζα, Κουλουσέφσκι (71′ Μπερναρντέσκι), Μοράτα, Κριστιάνο Ρονάλντο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ