Μπολόνια – Ίντερ 0-1

Μπολόνια – Ίντερ 0-1

Ένα γκολ του Ρομέλου Λουκάκου ήταν αρκετό για την Ίντερ που επικράτησε με 1-0 της Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ'Αρα», ξέφυγε με οκτώ βαθμούς από τη Μίλαν και καλπάζει για το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από έντεκα χρόνια. Ένατη σερί νίκη για την ομάδα του Κόντε.

Ποιος θα σταματήσει την Ίντερ; Η ασταμάτητη ομάδα του Αντόνιο Κόντε επικράτησε με 1-0 της Μπολόνια εκτός έδρας, έφτασε τις εννιά σερί νίκες στο πρωτάθλημα και καλπάζει για τον τίτλο, έντεκα χρόνια μετά το τελευταίο της Scudetto. Στο +8 πλέον από τη δεύτερη Μίλαν και με ματς λιγότερο μάλιστα οι «νερατζούρι», στο +12 από την περσινή πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

Στο 31′ και χωρίς προηγουμένως να έχει απειλήσει, η Ίντερ έκανε το 1-0 με τον Μπαστόνι να σεντράρει και τον Λουκάκου με καρφωτή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 20ο του φετινό γκολ.

Στο 50′ η Ίντερ είχε και δοκάρι με τον Μαρτίνες ενώ στις καθυστερήσεις ο Τζουβάρα άγγιξε το 1-1 αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με την Ίντερ να φεύγει με το σπουδαίο διπλό και να φτάνει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ραβάλια, Ντάικς (80’ Τζουβάρα), Σουμαορό, Ντανίλο, Τομιγιάσου (34’ Ντε Σιλβέστρι), Ντομίνγκεθ (69’ Σβάνμπεργκ), Σκούτεν, Σοριάνο, Σανσόνε (69’ Βινιάτο), Όλσεν (80’ Ορζολίνι), Μπάροου

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Μπαζτόνι, Χακίμι, Γιανγκ (71’ Νταρμιάν), Μπαρέλα (90+2′ Βεσίνο), Έρικσεν (61’ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Λουκάκου, Μαρτίνες (71’ Σάντσες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ