Μάνατζερ Βέρντε : «Πέρυσι πρότεινα τον Ντανιέλε στη Νάπολι»

Μάνατζερ Βέρντε : «Πέρυσι πρότεινα τον Ντανιέλε στη Νάπολι»

Ο ατζέντης του Ντανιέλε Βέρντε τόνισε σε δηλώσεις του πως είχε προτείνει τον πελάτη του και πρώην παίκτη της ΑΕΚ στη Νάπολι.

Για τον Ντανιέλε Βέρντε μίλησε στο ιταλικό ραδιόφωνο «1 Station Radio» ο ατζέντης του Ιταλού εξτρέμ Λουίτζι Λάουρο. Ο Ιταλός μάνατζερ στις δηλώσεις του αποκάλυψε πως πέρυσι είχε προτείνει τον πελάτη του στη Νάπολι, αλλά δεν προχώρησε, καθώς οι Παρτενοπέι προτίμησαν τον Πολιτάνο.

Ο Λάουρο, που είναι ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ τον Ιταλό μεσοεπιθετικό αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε κάνει στη Νάπολι σχετικά με τον πελάτη του.

«Ο Βέρντε είναι ένα νεαρό αγόρι, 24 ετών και τον πρότεινα σε πολλές σημαντικές ομάδες στην Ιταλία πέρυσι. Έγινε επαγγελματίας στα 18, οπότε απέκτησε αρκετή εμπειρία, χάρη στις περιπέτειες του στο εξωτερικό σε Βαγιαδολίδ και ΑΕΚ. Τον πρότεινα και στη Νάπολη, γιατί πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Ντανιέλε έχει τις δυνατότητες να είναι σε κορυφαίο σύλλογο. Τον πρότεινα στη Νάπολι πριν πάρουν τον Πολιτάνο. Ηξερα ότι έψαχναν έναν δεξί εξτρεμ, αλλά προτίμησαν στον πρώην παίκτη της Ίντερ», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ατζέντη του Βέρντε ο οποίος θυμίζουμε παίζει δανεικό στη Σπέτσια από την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ