«Ικάρντι και Ζανέτι ζήλευαν τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα»

«Ικάρντι και Ζανέτι ζήλευαν τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα»

Η ζήλια του Ικάρντι και του Ζανέτι ήταν αυτά που δεν βοήθησαν τον Γκάμπριελ Μπαρμπόσα να «σταθεί» στην Ίντερ, σύμφωνα με τον μάνατζερ Βάνερ Ριμπιέρο.

Μία ιστορία ζήλιας των Μάουρο Ικάρντι και Χαβιέρ Ζανέτι απέναντι στον Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, έφερε στο φως ο Βραζιλιάνος μάνατζερ, Βάνερ Ριμπιέρο.

«Όταν έφτασε στην Ίντερ (σ.σ. ο Μπαρμπόσα), οργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι σε ένα αμφιθέατρο. Όλοι φόραγαν τα μαύρα τους κοστούμια.  Το πρόβλημα ήταν πως αυτό το πάρτι ήταν μεγαλύτερο από αυτό που έγινε για τον Κακά.

Ως εκ τούτου προκλήθηκε η ζήλια του Ζανέτι, ο οποίος τώρα είναι αντιπρόεδρος της ομάδας, καθώς και του Ικάρντι, που τότε αποτελούσε τον αρχηγό της ομάδας. Όμως Γκάμπριελ ήταν πολύ ταπεινός και δεν προκάλεσε ποτέ» ανέφερε για την σχέση των δύο Αργεντινών με τον 24χρονο.

«Πήγε στην Πορτογαλία όμως δεν είχε κάποια μεγάλη «έκρηξη». Όταν γύρισε όμως στην πατρίδα του και την Σάντος έγινε ο κορυφαίος σκόρερ, κάτι το οποίο επανέλαβε και στην Φλαμένγκο», τόνισε για την μετέπειτα πορεία του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ