Σπέτσια – Κροτόνε 3-2

Σπέτσια – Κροτόνε 3-2

Ο Ντανιέλε Βέρντε πέτυχε ένα ακόμη φοβερό γκολ και στη συνέχεια η Σπέτσια πραγματοποίησε μια μυθική ανατροπή επί της Κροτόνε (3-2).

Από γκολάρα σε γκολάρα πηγαίνει ο Ντανιέλε Βέρντε στην Ιταλία. Άλλο ένα εκπληκτικό τέρμα πέτυχε κόντρα στην Κροτόνε και στη συνέχεια η Σπέτσια έκανε… πάρτι ανατροπής (3-2).

Η ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο παρότι έχανε ως το 89ο λεπτό έφτασε στην ολική ανατροπή μέσα σε 3 λεπτά και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη που την έφερε στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Κροτόνε παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ 40′ με φοβερό σουτ του Ντζιντζί, έχοντας πλάτη στο τέρμα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 63′ έφεραν το ματς στα ίσια με ένα εκπληκτικό γκολ του Βέρντε.

Στο 78΄ο Σίμι με ένα πλασέ εξ’ επαφής έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του, όμως που να ήξερε εκείνος και οι συμπαίκτες του τι τους περίμενε. Στο 89′ ο Ματζιόρε μετά από πάσα του Έρλιτς ισοφάρισε ξανά, ενώ στο 90+2′ ο Έρλιτς με κεφαλια ψαράκι ξέρανε την Κροτόνε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Μαρκίτσα, Έρλιτς, Ισμαΐλι, Φερέρ (70’ Βινιάλι), Πόμπεγκα (84’ Γκαλαμπίνοφ), Ρίτσι (46’ Σένα), Ενζολά, Γκιάσι (46’ Φαρίας), Βέρντe (70’ Αγούδελο) (70’ Τζανελάτο)

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κόρντατζ, Γκόλεμιτς, Ντζιντζί, Λουπέρτο, Μπενάλι (39’ Μαγκαγιάν), Μολίνα, Ουνάς (81’ Ντι Κάρμινε), Ρέκα, Πετριτσιόνε, Σίμι, Μεσίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ