Πάρμα – Μίλαν 1-3

Πάρμα – Μίλαν 1-3

Η Μίλαν προσπάθησε να... αυτοκτονήσει, όμως δεν τα κατάφερε και πέρασε από την Πάρμα (1-3) παρά την αποβολή του Ιμπραΐμοβιτς.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Μίλαν, όμως τέλος καλό όλα καλά, καθώς επικράτησε της Πάρμα (1-3) και πλέον θεωρείται απίθανο να χάσει το εισητήριο για το Champions League.

Εκεί που οι «ροσονέρι» είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και όλα έδειχναν πως θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα, είδαν τον Ιμπραΐμοβιτς να αποβάλλεται στο 60ο λεπτό και την Πάρμα να φτάνει πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ.

Πλέον, για τους «σταυροφόρους» τα πράγματα ζορίζουν αρκετά, καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας 8 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Στα του ματς, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και χάρη σε δύο γκολ των Ρέμπιτς (8′) και Κεσί (45′) βρισκόταν μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, οι «τζιαλομπλού» εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Ιμπραΐμοβιτς, η οποία υπήρξε λόγω αψιμαχίας του με τον διαιτητή και μείωσε με τον Τζαλιόλιο στο 66′.

Στην συνέχεια πίεσε ασφυκτικά για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως είχε ανεβάσει πάρα πολύ τις γραμμές της και ο Λεάο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 90+4′.

ΠΑΡΜΑ: Ζέπε, Κόντι (85′ Τραορέ), Μπάνι, Γκαλιόλο, Πετσέλα (74′ Μπούσι), Κούτσκα, Κούρτιτς, Ερνάνι (61′ Γκράσι), Πελέ, Ζερβίνιο (46′ Κορνέλιους), Μαν

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κιέρ, Τομόρι, Ερναντές, Καλουλού (78′ Γκάμπια),Κεσί, Μπενασέρ (72′ Μεϊτέ), Τσλαχάνογλου (77′ Κρούνιτς), Σαλεμάκερς (72′ Νταλότ), Ιμπραΐμοβιτς, Ρέμπιτς (84′ Λεάο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ