Σανιά : «Υπήρξε ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Μάλαγα»

Σανιά : «Υπήρξε ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Μάλαγα»

Ο Μπακαρί Σανιά αποκάλυψε πως τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός και η Μάλαγα έκαναν κίνηση για να τον αποκτήσουν, αλλά αυτός αρνήθηκε γιατί είχε δώσει τον λόγο του στην Μπενεβέντο.

Τις τελευταίες μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ο Μπακαρί Σανιά συμφώνησε συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενεβέντο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι όμως αποκάλυψε πως πριν ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ιταλική ομάδα ο Ολυμπιακός και η Μάλαγα κινήθηκαν για να τον κάνουν δικό τους.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ο Γάλλος μπακ στις συζητήσεις που έκανε και με τους ερυθρόλευκους, αλλά και με την ισπανική ομάδα απάντησε αρνητικά, διότι είχε δώσει τον λόγο του στην Μπενεβέντο και δεν ήθελε να τον πάρει πίσω, με αποτέλεσμα τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί από την ιταλική ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Σανιά τόνισε: «Τις τελευταίες ώρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Μάλαγα και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή μου. Αλλά είχα δώσει το λόγο μου στην Μπενεβέντο και δεν ήθελα να μην τηρήσω τη συμφωνία που είχα κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ