Ρόμα – Μπολόνια 1-0

Ρόμα – Μπολόνια 1-0

Η Ρόμα νίκησε δύσκολα με 1-0 την Μπόλονια στο Ολίμπικο και έμεινε ζωντανή στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δύσκολη και σημαντική νίκη για τη Ρόμα που πήρε το τρίποντο με 1-0 απέναντι στην αδιάφορη Μπολόνια στο «Ολίμπικο» και παραμένει ζωντανή για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το παιχνίδι στη Ρώμη ήταν μετριότατο, με την Μπολόνια να μπαίνει πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και να έχει τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι τη στιγμή που στο τέλος του δέχθηκε γκολ. Στο δεύτερο μέρος οι «τζαλορόσι» ισορρόπησαν, είχαν τον έλεγχο αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να τελειώσουν το παιχνίδι.

Η Μπολόνια είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 9′ με τον Σβάνμπεργκ να βρίσκει ωραία τον Σκοφ Όλσεν που γύρισε για τον Μπάροου που κόπηκε αλλά ο μπάλα έφτασε στον Παλάσιο που αστόχησε από πολύ κοντά. Στο 21′ νέα καλή στιγμή για τους «ροσομπλού» με προσπάθεια του Σοριάνο, μετά από κόρνερ του Μπάροου, που απέκρουσε ο Μιράντε, όπως κι ένα λεπτό αργότερα σε προσπάθεια του Ντανίλο, μετά από γύρισμα του Μπάροου. Στο 44′ η Ρόμα άνοιξε το σκορ με τον Ιμπάνιεθ να βγάζει μακρινή μπαλιά για τον Μαγιοράλ που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντε Σιλβέστρι και αφού πέρασε τον Σκορούπσκι, έκανε το 1-0 σε κενή εστία.

Η Ρόμα είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 74′ με σουτ του Μπρούνο Πέρες που απέκρουσε ο Σκορούπσκι. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή σε ένα κάκιστο δεύτερο μέρος, με τη Ρόμα να κρατά εύκολα το τρίποντο.

ΡΟΜΑ: Μιράντε, Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Φάτσιο, Ρέινολντς (76′ Κάρσντοπ), Βιγιάρ, Ντιαβαρά (68′ Βερετού), Μπρούνο Πέρες (76′ Πελεγκρίνι), Κάρλες Πέρεθ, Πέδρο (68′ Μιχιταριάν), Μαγιοράλ (84′ Παστόρε)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι (60′ Άντον), Ντανίλο, Σουμαόρο, Ντάικς, Σούτεν (77′ Νικολάς Ντομίνγκες), Σβάνμπεργκ (69′ Τζουβαρά), Σκοφ Όλσεν (60′ Ορσολίνι), Σοριάνο, Μπάροου (60′ Σανσόνε), Παλάσιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ