Φιορεντίνα – Αταλάντα 2-3

Φιορεντίνα – Αταλάντα 2-3

Η Αταλάντα κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και να ανέβει στην 4η θέση της Serie A, βλέποντας ορθάνοιχτα τον στόχο του Champions League.

«Αστεράτη» Αταλάντα, κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Φλωρεντία, επικρατώντας με 3-2 της Φιορεντίνα για την 30η αγωνιστική της Serie A. Παρότι οι «μπεργκαμάσκι» έχασαν το προβάδισμα των δύο τερμάτων, οι ποδοσφαιριστές του Πιέρο Γκασπερίνι δεν έχασαν τη ψυχραιμία τους και έφτασαν στη μεγάλη νίκη που τους έβαλε ξανά στην τετράδα.

Η Αταλάντα κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα, με τον Ντουβάν Ζαπάτα να γράφει το 1-0 στο 13ο λεπτό και να δίνει κεφάλι στο σκορ στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Γκασπερίνι συνέχισε την πίεση της και βρήκε δεύτερο γκολ στο 40′, με τον Ζαπάτα να σκοράρει και πάλι και να διαμορφώνει το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ωστόσο ήταν εντελώς διαφορετική. Στο 57ο λεπτό ο Βλάχοβιτς βρήκε δίχτυα και μείωσε σε 2-1. Μάλιστα, εννιά λεπτά αργότερα, ο Σέρβος σκόραρε ξανά και ισοφάρισε σε 2-2 για τους «βιόλα»!

Η Αταλάντα ωστόσο δεν τα παράτησε και λίγα λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε σωστά ο Ίλιτσιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 για την ομάδα του Μπέργκαμο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Κάσερες, Μιλένκοβιτς, Πετσέγια, Κουάτρα Μαρτίνεθ (77’ Βενούτι), Μπιράγκι, Αμραμπάτ (71’ Μπόρχα Βαλέρο), Καστροβίλι (71’ Εϊσερίκ), Μποναβεντούρα (77’ Καγιεχόν), Κουαμέ, Βλάχοβιτς

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Ρομέρο, Παλομίνο, Γκόζενς, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Πάσαλιτς, Μαλινόβσκι (64’ Ίλιτσιτς), Μουριέλ (64’ Μέλε), Σαπάτα (86’ Μίραντσουκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ