Ο Χακίμι μίλησε για το φιλί του Κόντε (pic)

Ο Χακίμι μίλησε για το φιλί του Κόντε (pic)

Ο Άσραφ Χακίμι μίλησε για την χειρονομία του Αντόνιο Κόντε, να τον φιλήσει, μετά τον αγώνα με την Κάλιαρι.

Η Ίντερ ήταν η νικήτρια της προηγούμενης αγωνιστικής και πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, υπήρχε μία στιγμή με τους Άσραφ Χακίμι και Αντόνιο Κόντε που ξεχώρισε.

Ο Ιταλός τεχνικός μετά την επικράτηση της ομάδας του, έσπευσε να φιλήσει τον Mαροκινό άσο. Η κίνηση αυτή όμως ήταν κάτι παραπάνω από δείγμα χαράς, όπως ανέφερε o 22χρονος ποδοσφαιριστής.

«Το φιλί του Κόντε ήταν μια όμορφη χειρονομία αγάπης. Ο προπονητής είναι μαζί μας ό, τι κι αν συμβεί, είναι ο μεγαλύτερος αδερφός μας από την άποψη της ηλικίας και της εμπειρίας. Μας επιτρέπει να διασκεδάσουμε και στο γήπεδο φαίνεται. Είναι μέρος αυτής της ομάδας που δημιούργησε ο ίδιος. Η ανάπτυξη ήταν σταδιακή. Πολλοί από εμάς ήμασταν νέοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου», υποστήριξε αρχικά ο Χακίμι και συνέχισε:

«Γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον. Συνέβησαν πράγματα που μας έδωσαν ώθηση και ο αποκλεισμός από το Champions League μάς επέτρεψε να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Οι ήττες μάς βοήθησαν να καταλάβουμε τι θέλαμε. Θέλουμε τα ίδια πράγματα, ακολουθούμε ένα μονοπάτι, είμαστε ενωμένοι ακόμη και εκτός γηπέδου. Η λύπη για τον αποκλεισμό παραμένει, αλλά είμαστε ισχυροί. Αυτή η ομάδα θα συζητηθεί επίσης στην Ευρώπη.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ