Ντοναρούμα : Σκέφτεται να φύγει από τη Μίλαν

Ντοναρούμα : Σκέφτεται να φύγει από τη Μίλαν

Ο Τζίτζι Ντοναρούμα δεν φαίνεται ικανοποιημένος στη Μίλαν και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, παρά το γεγονός πως υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι νέο συμβόλαιο.

Μπορεί ο Τζίτζι Ντοναρούμα να υπέγραψε συμβόλαιο με την Μίλαν πριν λίγους μήνες μέχρι το 2021, οι τελευταίες πληροφορίες όμως τον θέλουν να αφήνει το Μιλάνο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα λοιπόν με το Quotidiano Sportivo, η συμφωνία του Ιταλού πορτιέρο, με τους ροσονέρι δεν έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον ίδιο, αλλά και τον ατζέντη του Μίνο Ραιόλα, που όπως φαίνεται έχει πείσει τον πελάτη του να ξανασκεφτεί την προοπτική της Παρί Σεν Ζερμέν, που είχε δείξει ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του και παλαιότερα.

Ο Ντοναρούμα είχε πάρει εγγυήσεις από τους ιθύνοντες του συλλόγου πως η ιταλική ομάδα θα διεκδικήσει τα πάντα φέτος, όμως μέχρι την επιστροφή του Τζενάρο Γκατούζο στη Μίλαν ως προπονητή, η Μίλαν είχε σοβαρά προβλήματα.

Πλέον ο Ιταλός γκολκίπερ φαίνεται πως περιμένει να δει αν οι ροσονέρι κατακτήσουν τοEuropa League, διότι αν δεν βγουν στο Champions League της νέας σεζόν τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως θα ζητήσει να φύγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ