Μίλαν – Σασουόλο 1-2

Μίλαν – Σασουόλο 1-2

Η Σασουόλο παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο Σαν Σίρο έκανε ολική ανατροπή, πήρε τη νίκη με 2-1 και έβαλε τέλος στα όνειρα της Μίλαν για τον τίτλο.

Η Σασουόλο με μια απίστευτη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε από το Σαν Σίρο με 2-1 και έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα της Μίλαν για την κατάκτηση του τίτλου. Οι «πράσινοι» παρότι βρέθηκαν στο πρώτο ημίχρονο πίσω με 1-0, έφεραν τούμπα το ματς και άφησαν τους ροσονέρι στο -8 και με ματς λιγότερο από την Ίντερ που πλέον είναι «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το ματς, στο 13ο λεπτό ο Ντζούριτσιτς πέρασε με τακουνάκι στον Μπογκά που έκανε το πλασέ από καλό σημείο και είδε τον Ντοναρούμα να λέει όχι και στο 26’ ο Κυριακόπουλος πρόλαβε σωτήρια τον Λεάο. Ωστόσο στο 30’ ο Τσαλχάνογλου με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ από αριστερά έκανε το 1-0 για τη Μίλαν. Στο 43ο λεπτό ο Νταλότ έβαλε σωτήρια προβολή σε σουτ του Μπεράρντι, ενώ στο 55’ ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Σαλεμάκερς.

Στο 61’ ο Κονσίλι βγήκε και πρόλαβε σωτήρια τον Τσαλχάνογλου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπεράρντι πέρασε όμορφα στον Τραορέ που πλάσαρε άστοχε από κοντά.

Και στο 76ο λεπτό, ο Τόλιαν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ρασπαντόρι με προβολή από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Και μάλιστα στο 83’ ο Μπεράρντιε έστρωσε από δεξιά στον Ρασπαντόρι, που πήρε όμορφα την μπάλα στο πέναλτι μπροστά από τον Τόμορι και από κοντά πλάσαρε για το 1-2. Στο επόμενο λεπτό ο Ντοναρούμα είπε όχι σε σουτ του Αράσλιν όπως έκανε και στο 85’ σε πλασέ του Κυριακόπουλου

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (86’ Καλουλού), Κίερ, Τόμορι, Νταλότ, Μεϊτέ (86’ Ντίας), Κεσί, Σαλεμάκερς, (86’ Καστιγιέχο), Ρέμπιτς (74’ Μάντζουκιτς), Τσαλχάνογλου (73’ Κρούνιτς), Λεάο

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Μίλντιρ (64’ Τόλιαν), Μαρλόν, Φεράρι, Κυριακόπουλος, Ομπιάνγκ (72’ Λόπες), Λοκατέλι, Μπεράρντι, Ντζούριτσιτς (64’ Τραορέ), Μπογκά (83’ Αράσλιν), Ντεφρέλ (64’ Ρασπαντόρι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ