Ρόμα – Αταλάντα 1-1

Ρόμα – Αταλάντα 1-1

Η Ρόμα κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ανώτερη, αλλά με αριθμητικό μειονέκτημα από το 69', Αταλάντα (1-1) και έμεινε ζωντανή στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισητήριο.

Στάση Ρώμη για την… ασταμάτητη Αταλάντα. Οι «μπεργκαμάσκι» μπορεί να ήταν ανώτεροι, όμως η Ρόμα εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Γκοζένς (69′) και κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και να διατηρήσει κάποιες ελπίδες για το ευρωπαϊκό εισητήριο.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Μαλινόφσκι (26′), όμως ισοφάρισαν χάρη σε τέρμα του Κριστάντε, ενώ στο 90+4′ έμειναν και αυτοί με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ιμπάνεθ.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας που μοιράστηκαν αμφότερες, η Ρόμα παρέμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 55 βαθμούς, ενώ η Αταλάντα βρίσκεται στην 3η θέση με 65 βαθμούς και βλέπει… αστέρια.

Η ομάδα του Γκασπερίνι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Μετά από μια «βροχή» ευκαιριών, ήρθε η δικαίωση από τον Μαλινόφσκι στο 26′ με ένα ωραίο πλασέ.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους μέχρι το τέλος, με την αποβολή του Γκοσένς στην επανάληψη (69′) να αλλάζει τις ισορροπίες, κάτι το οποίο οι «τζιλαρόσι» εκμεταλλεύτηκαν και με ένα εκπληκτικό γκολ του Κριστάντε ισοφάρισαν σε 1-1, το οποία ήταν και το τελικό σκορ.

ΡΟΜΑ: Πάου Λόπεθ, Μαντσίνι, Κριστάντε, Ιμπάνιεθ, Κάρσντοπ, Βιγιάρ (76′ Κάρλες Πέρεθ), Βερετού, Καλαφιόρι (45′ Μπρούνο Πέρες), Πελεγκρίνι, Μιχιταριάν (86′ Μαγιοράλ), Τζέκο

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τζιμσίτι, Ρομέρο, Παλομίνο, Μέλε, Ντε Ρόον, Φρόιλερ, Γκόσενς, Ιλίτσιτς (59′ Μουριέλ), Μαλινόφσκι (59′ Πάσαλιτς), Ζαπάτα (73′ Τόλοϊ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ