Νάπολι – Λάτσιο 5-2

Νάπολι – Λάτσιο 5-2

Η Νάπολι διέλυσε με 5-2 τη Λάτσιο σε ένα χορταστικό ματς και μείωσε στους δύο βαθμούς την απόστασή της από την τέταρτη θέση.

Σε πάρτι μετέτρεψε το ντέρμπι με τη Λάτσιο η Νάπολι. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούσο διέλυσε με 5-2 τους Ρωμαίους στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και πλησίασε στους δύο βαθμούς από την τετράδα ενώ ξέφυγε με +5 από την αποψινή της αντίπαλο έχοντας όμως ματς παραπάνω.

Μόλις στο 7′ η Νάπολι κέρδισε πέναλτι για χτύπημα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στον Μανωλά και ο Ινσίνιε εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Πέντε λεπτά μετά μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Πολιτάνο να συγκλίνει και να πλασάρει για το 2-0. Στο 19′ η Λάτσιο είχε δοκάρι με τον Μέρετ κι έχασε την ευκαιρία να μειώσει.

Στο 54′ ήρθε και το 3-0 για τη Νάπολι με τον Ινσίνιε να σκοράρει ξανά, με εκπληκτικό πλασέ ενώ στο 65′ ο Μέρτενς έκανε και το 4-0 δίνοντας διαστάσεις στο σκορ. Η Λάτσιο αντέδρασε και μείωσε αρχικά σε 4-1 με τον Ιμόμπιλε στο 70′ ενώ στο 74′ έκανε και το 4-2 με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Έξι λεπτά αργότερα όμως ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα για τη Νάπολι. Οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα με τον Λοσάνο να δίνει για τον Οσιμέν που έκανε το 5-2.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς (71′ Ραχμάνι), Κουλιμπαλί, Χισάι, Ρουίθ, Μπακαγιόκο (90′ Λομπότκα), Πολιτάνο (71′ Λοσάνο), Ζιελίνσκι (82′ Ελμάς), Ινσίνιε, Μέρτενς (71′ Οσιμέν)

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Μάρουσιτς, Ατσέρμπι, Ράντου, Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (83′ Άκπα Άκρο), Λούκας Λέιβα (58′ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο (64′ Αντρέας Περέιρα), Φαρές (64′ Λούλιτς), Κορέα, Ιμόμπιλε (83′ Μουρίκι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ