Αντίστροφη μέτρηση: Πέντε βαθμούς μακριά από την κούπα η Ίντερ

Αντίστροφη μέτρηση: Πέντε βαθμούς μακριά από την κούπα η Ίντερ

Η Ίντερ πήρε μία ακόμη νίκη, εναντίον της Βερόνα, και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ίντερ επικράτησε με 1-0 επί της Βερόνα και συνέχισε την ασταμάτητη πορεία της στην «κούρσα» για τη κατάκτηση του φετινού «Σκουντέτο». Από την άλλη, η Γιουβέντους «άφησε» πόντους εναντίον της Φιορεντίνα (1-1), την ώρα που η Ουντινέζε πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μπενεβέντο (2-4).

Ίντερ – Βερόνα 1-0

Σε «γκάφα» παραλίγο να υποπέσει η ομάδα του Αντόνιο Κόντε στο σημερινό παιχνίδι με την Βερόνα, όμως τελικά κατάφερε να πάρει το σημαντικό τρίποντο και να διατηρήσει την διαφορά με την δεύτερη Μίλαν. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα αλλά και δίχως αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για τους δύο συλλόγους. Στο δεύτερο τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά και 30 λεπτά μετά την επιστροφή από την ανάπαυλα ο Ασράφ Χακίμι «τροφοδότησε» τον Ματέο Νταρμιάν, ο οποίος με απόλυτη ψυχραιμία έκανε το 1-0. Η ζημιά πήγε να γίνει στο τέλος για τους «νεραντζούρι», οι οποίοι είδαν τον Φαραόνι να ισοφαρίζει (83′), με τον διαιτητή να υποδεικνύει όμως φάουλ και το τέρμα να ακυρώνεται.

Φιορεντίνα – Γιουβέντους 1-1

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο… VAR, η Γιουβέντους έχασε ακόμα ένα τρίποντο και πλέον κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και στην πέμπτη θέση της ιταλικής λίγκας. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Βλάχοβιτς από τα 11 μέτρα (29′), αφού εξετάστηκε πρώτα από τον διαιτητή το χέρι του Ραμπιότ μέσα στην περιοχή. Μέσω… οθόνης προήλθε και το τέρμα της ισοφάρισης των «μπιανκονιέρι» (46′), αφού ο Χουαδράδο αρχικά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ στην οποία δεν βρισκόταν.

Μπενεβέντο – Ουντινέζε 2-4

Ξέσπασμα ολικής για την Ουντινέζε, η οποία με τα τέσσερα γκολ της έστειλε την αντίπαλο της κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Μολίνα νωρίς στο παιχνίδι (4′), με τον Αρσλάν να κάνει το 0-2 στο 31′ και τον Βιόλα να μειώνει τρία λεπτά αργότερα με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λάρσεν (49′) και Μπράαφ (73′) κλείδωσαν μία εύκολη νίκη για την ομάδα τους, με το τέρμα του Λαπαντούλα να είναι… τυπικής διαδικασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ