Αταλάντα – Μπολόνια 5-0: «Τρομάζει» και… αγκαλιάζει το σεντόνι η Αταλάντα

Αταλάντα – Μπολόνια 5-0: «Τρομάζει» και… αγκαλιάζει το σεντόνι η Αταλάντα

Η Αταλάντα έκανε σκόνη την Μπολόνια, τη διέλυσε με 5-0 και είναι κοντά στην εξασφάλιση μια θέσης στην πρώτη τετράδα και στο επόμενο Champions League.

Η Αταλάντα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και σκόρπισε την Μπολόνια με 5-0, σε ένα ματς που κυριάρχησε απόλυτα. Έτσι, οι «μπεργκαμάσκι» επέστρεψαν στα «τρίποντα», ύστερα από το 1-1 με τη Ρόμα και ανέβηκαν στη 2η θέση (68β.) και στο +5 από την 5η -αλλά με αγώνα λιγότερο- Νάπολι. Κάνοντας αποφασιστικό βήμα για ένα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά το ματς, στο 9ο μόλις λεπτό ο Γκολίνι είπε όχι σε σουτ του Όλσεν και στην επαναφορά ο Ντζιμσίτι απομάκρυνε ενώ στο 22’ ο Σκορούπσκι πρόλαβε τον Σαπάτα, Όμως στο ίδιο λεπτό ο Μουριέλ πάτησε με όμορφο τακουνάκι στον Μαλινόβσκι που έκανε το 12-0 με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Στο 24ο λεπτό η Αταλάντα είχε και δοκάρι με τον Μουριέλ και στο 30’ το σουτ του Μαλινόβσκι πέρασε λίγο έξω. Μάλιστα στο 43ο λεπτό η Αταλάντα κέρδισε πέναλτι και ο Μουριέλ το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0.

Στο 49ο λεπτό αποβλήθηκε ο Σκούτεν και στο 52’ ο Σκορούπσκι έσωσε μετά από σουτ του Μουριέλ. Μάλιστα στο 57ο λεπτό ο Φρόιλερ έκλεψε από τον Σβάνμπεργκ και με σουτ έγραψε το 309 και στο 59 ο Μαλινόβσκι έκανε μαγική ενέργεια στο πέναλτι κι άφησε στον Σαπάτα που από κοντά πλάσαρε για το 4-0. Στο 70ο λεπτό ο Χάτεμπουρ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Αταλάντα και στο 73’ ο Μέλε έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μίραντσουκ από το πέναλτι πλάσαρε για το 5-0. Στο 88′ ο Ντανίλο έσωσε στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Ντζιμσίτι.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι (71’ Καλντάρα), Ντζιμσίτι, Ρομέρο, Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν, Μέλε, Φρόιλερ (62’ Πεσίνα), Μαλινόβσκι (71’ Ίλιτσιτς), Μουριέλ (61’ Μίραντσουκ), Σαπάτα (78’ Λάμερς)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Αντόβ, Σουμαορό, Ντανίλο, Ντε Σιλβέστρι (55’ Βινιάτο), Σκούτεν, Σβάνμπεργκ (63’ Εμπαγέ), Σοριάνο (56’ Μπάλντουρσον), Παλάσιο, Όλσεν (72’ Ορζολίνι), Μπάροου (72’ Πόλι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ