Γιουβέντους : Δίνει τα χέρια με Νταρμιάν

Γιουβέντους : Δίνει τα χέρια με Νταρμιάν

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ματέο Νταρμιάν, ενόψει του καλοκαιριού φαίνεται πως είναι η Γιουβέντους, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Ολοένα και πιο κοντά στη Γιουβέντους φαίνεται πως είναι ο Ματέο Νταρμιάν. Ο έμπειρος δεξιό οπισθοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο που ψάχνει ομάδα να τον πουλήσει.

Αυτή που φαίνεται πως έχει για την ώρα τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του είναι η Γιουβέντους. Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Στέφαν Λιχστάινερ δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Μπιανκονέρι, με αποτέλεσμα εκείνοι με τη σειρά τους να προσπαθούν να βρουν παίκτη για να τον αντικαταστήσει.

Ο Νταρμιάν φαντάζει η ιδανική επιλογή, αφού πριν πάρει μεταγραφή τους Κόκκινους Διαβόλους αγωνιζόταν στην Τορίνο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της Μεγάλης Κυρίας, οι οποίοι το καλοκαίρι θα κινηθούν για την αγορά του ξοδεύοντας περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ