Παρατυπίες στις διαδικασίες που έδωσε ο Σουάρες για το ιταλικό διαβατήριο (vid)

Παρατυπίες στις διαδικασίες που έδωσε ο Σουάρες για το ιταλικό διαβατήριο (vid)

Το βίντεο από την εξέταση που υποβλήθηκε ο Ουρουγουανός στράικερ απέδειξε ότι δεν τηρήθηκαν τα νόμιμα.

Σοβαρές παρατυπίες συνέβησαν κατά την εξέταση που υποβλήθηκε πριν από χρόνια ο Λουίς Σουάρες, προκειμένου να λάβει την ιταλική υπηκοότητα την περίοδο που αγωνιζόταν στη Γιουβέντους.

Η έρευνα των ιταλικών αρχών αποκαλύπτουν ότι ο Ουρουγουανός στράικερ ακολούθησε μόνο κατά τους τύπους τη διαδικασία, εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις της οικογένειας Ανιέλι.

Ο Σουάρες επικαλέστηκε την ιταλική καταγωγή της συζύγου του, ώστε να εξασφαλίσει έγγραφα που θα του παρείχαν το διαβατήριο της Ιταλίας.

Ωστόσο αποδείχτηκε πως σημειώθηκαν παρανομίες στις εξετάσεις και για το λόγο αυτό μετά από σχετική έρευνα επιβλήθηκαν κυρώσεις στον διευθυντή του εξεταστικού κέντρου και τρεις ακόμη υπαλλήλους.

Βίντεο που ήρθαν σήμερα στην επιφάνεια από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο κτίριο, δείχνουν τον Σουάρες να παίρνει από τους εξεταστές ένα έγγραφο, πιθανώς με τις απαντήσεις στις εξετάσεις, ενώ λίγο αργότερα ο ποδοσφαιριστής υπογράφει αυτόγραφα και βγάζει φωτογραφίες με τους υπαλλήλους του κέντρου ευχαριστώντας τους για την εξυπηρέτηση.

Δείτε το βίντεο με την εξέταση του Λουίς Σουάρες από το κλειστό κύκλωμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ