Βερόνα – Σπέτσια 1-1

Βερόνα – Σπέτσια 1-1

Η Σπέτσια κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 86' κόντρα στη Βερόνα (1-1) και να εξασφαλίσει έναν... χρυσό βαθμό στη μάχη για την παραμονή.

Σπέτσια και Βερόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 για την 34η αγωνιστική της Serie A, με την πρώτη να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ντάνι Βέρντε έφτασε τους 34 βαθμούς και πλέον στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ από την άλλη οι «τζιαλομπλού» παρέμειναν στη 10η θέση με 42 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι, είχαν δύο ακυρωθέν τέρματα με τον Λαζάνια και μια πολύ καλή στιγμή με τον Σαλτσέδο, που σταμάτησε στο δοκάρι. Με την έναρξη της επανάληψης (46′) δικαιώθηκαν και πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Σαλτσέδο.

Ωστόσο, στο 86′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση χάρη σε γκολ του Σαπονάρα, που είχε περάσει ως αλλαγή, και εξασφάλισαν έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Φαραόνι, Ντιμάρκο, Νταβίντοβιτς, Μανιάνι (77’ Γκίντερ), Λάζοβιτς, Στουράρο (46’ Ταμέζε), Μπαράκ, Τζακάνι (60’ Μπέσα), Λαζάνια (60’ Κάλινιτς), Σαλσίδο (65’ Ίλιτς)

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Μαρκίτσα, Σαμπό, Βινιάλι, Ισμαΐλι, Ρίτσι (83’ Ακάμπορα), Εστέβες, Ματζιόρε (67’ Σένα), Γκιάσι (83’ Σαπονάρα), Ενζολά, Βέρντε (67’ Αγούδελο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ