Κροτόνε – Ίντερ 0-2

Κροτόνε – Ίντερ 0-2

Η Ίντερ εξασφάλισε τον υποβιβασμό της Κροτόνε, νικώντας την με 0-2 και μετράει αντίστροφα για να σηκώσει την κούπα.

Η Ίντερ χωρίς να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια πήρε μια εύκολα νίκη επί της υποβιβασμένης Κροτόνε (0-2) και τώρα περιμένει το αυριανό ματς της Αταλάντα με τη Σασουόλο, καθώς με ήττα των «μπεργακάσκι» ο τίτλος θα είναι και μαθηματικά δικός της.

Ωστόσο, ακόμα και να νικήσει η Αταλάντα, οι «νερατζούρι» θα χρειάζονται απλά ένα ακόμη «τρίποντο» για την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Στα του ματς, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε άργησε να πάρει το προβάδισμα, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να της δείχνει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 69′. Ο Δανός με ένα πολύ δυνατό σουτ «εκτέλεσε» τον Κορντάζ και άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ, ενώ πέτυχαν και άλλο ένα με τον Λουκάκου, το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ του Πέρισιτς στην αρχή της φάσης.

Τελικά πέτυχε και δεύτερο τέρμα όμως, στο92′, όταν οι γηπεδούχοι είχαν ανέβει πολύ ψηλά ώστε να βρουν το γκολ ισοφάρισης. Ο Μπαρέλα βρήκε τον Χακίμι και ο Μαροκινός με ένα ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κορντάζ, Μαγκαγιάν, Γκόλεμιτς, Τζίτζι, Μολίνα, Μεσίας, Τσιγκαρίνι (46’ Ενρίκε), Μπενάλι (66’ Βούλιτς), Ρέκα (38’ Περέιρα), Ουνάς (72’ Ριβιέρε), Σίμι

ΙΝΤΕΡ: Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Σένσι (65’ Έρικσεν), Νταρμιάν (66’ Πέρισιτς), Λαουτάρο (66’ Σάντσες), Λουκάκου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ