Μπολόνια – Τζένοα 2-0

Μπολόνια – Τζένοα 2-0

Με γκολ των Ντέστρο και Φαλέτι η Μπολόνια επικράτησε 2-0 της Τζένοα και μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν ήταν μεγάλο, αφού αμφότερες αφενός έχουν σωθεί και αφετέρου δεν μοιάζουν (και δεν είναι) ικανές να διεκδικήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παρόλα αυτά Μπολόνια και Τζένοα πρόσφεραν ένα αρκετά χορταστικό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν διπλάσια αριθμό τελικών ευκαιριών και να έχουν την κατοχή της μπάλας, τους γηπεδούχους όμως να σκοράρουν δύο φορές και να παίρνουν το τρίποντο.

Οι Ροσομπλού άνοιξαν το σκορ στο 49′ με τον Ντέστρο, με τον Ιταλό επιθετικό να εκμεταλλεύεται τη σύγχυση που επικράτησε μετά το κόψιμο του Ρόσι σε προσπάθεια του Μασίνα και από κοντά να μη δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη του επαφή με την μπάλα εντός της αντίπαλης περιοχής. Ο Ντέστρο αποδείχθηκε όμως και αρκετά αλτρουιστής, δίνοντας ασίστ – μισό γκολ στον Φαλέτι, με τον Ουρουγουανό χαφ να πετυχαίνει στο 72′ το πρώτο του γκολ με την Μπολόνια και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ