Ίντερ – Μπενεβέντο 2-0

Ίντερ – Μπενεβέντο 2-0

Η Μπενεβέντο ζόρισε την Ίντερ για σχεδόν 70 λεπτά, όμως δύο γκολ από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς των Νερατζούρι σε διάστημα δύο λεπτών μάλιστα, ήταν αρκετά για να πάρει το τρίποντο (2-0).

Επανήλθε στην κανονικότητα η Ίντερ! Οι Νεραταζούρι κόντρα στην Μπενεβέντο δεν είχαν περιθώρια για απώλειες μετά την ήττα από την Τζένοα και αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά πήραν το τρίποντο (2-0).

Οι φιλοξενούμενοι παρά τη δυσχερέστατη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται «κοίταξαν στα μάτια» την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, την οποία μπλόκαραν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο.

Ο ρυθμός του ματς δεν άλλαξε και πολύ στο δεύτερο μέρος την Ίντερ να είναι για ακόμα ένα παιχνίδι νωθρή και να παρουσιάζει μια έλλειψη φαντασίας. Αρκούσε, όμως, μια στιγμή στους Νερατζούρι για να πάρουν το προβάδισμα κι αυτή ήρθε στο 67′. Ο Βετσίνο πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ του Κανσέλο και ο επερχόμενος Σκρίνιαρ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο «διόσκουρος» του Σλοβάκου στο κέντρο της άμυνας και αρχηγός της Ίντερ, Αντρέα Ρανόκια, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κεφαλιά-ψαράκι και ουσιαστικά «κλείδωσε» το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και στο 81′ έμειναν με 10 παίκτες, με τον Βιόλα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Ίντερ να ανεβαίνει στους 51 βαθμούς και την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Μπενεβέντο ηττήθηκε για 21η φορά σε 25 αγωνιστικές και μοιραία βρίσκεται στον «πάτο» της βαθμολογίας με μόλις 10 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ