Ντι Κάνιο για Μουρίνιο: «Πήρατε τον χειρότερο όλων»

Ντι Κάνιο για Μουρίνιο: «Πήρατε τον χειρότερο όλων»

Ο Πάολο Ντι Κάνιο δεν πήρε με πολύ... καλό μάτι την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο από την Ρόμα.

Η Ρόμα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοσέ Μουρίνιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, όμως η συγκεκριμένη συμφωνία δεν άρεσε σε όλους.

Ένα από τους ανθρώπους που είδαν με… κακό μάτι την πρόσληψη του Πορτογάλου, ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Πάολο Ντι Κάνιο. Ο 52χρονος Ιταλός χαρακτήρισε ως τελειωμένο τον «Special One», ενώ τόνισε πως αντί να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο εκείνος το καταστρέφει.

«Πήρατε τον χειρότερο όλων. Καταλαβαίνω ότι χρειαζόσασταν ένα μεγάλο όνομα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι σαν να υπογράφεις έναν ποδοσφαιριστή που είναι τελειωμένος. Ο Μουρίνιο ήθελε μια δουλειά με λεφτά, έχει απολυθεί τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τον έδιωξαν από όπου πήγε λόγω του χαρακτήρα του.

Η Τότεναμ του έδωσε την ευκαιρία για να φέρει αποτελέσματα και να την πάει σε άλλο επίπεδο με όλα τα χρήματα που ξόδεψαν. Είναι ο χειρότερος των χειρότερων, έχει τελειώσει από κάθε άποψη.

Δεν παίζει καν ποδόσφαιρο, αλλά αντι-ποδόσφαιρο. Μπορεί να διασκεδάσουμε σε μερικές συνεντεύξεις Τύπου, αλλά οι συζητήσεις είναι για το θέατρο. Εάν θέλεις κάποιον να σου φτιάξει μια ομάδα από την αρχή, είναι ο χειρότερους που μπορείς να πάρεις.

Τα λέω όλα αυτά γιατί ήταν η αγαπημένος μου μέχρι επτά χρόνια πριν, ακόμη περισσότερο και από τον Πεπ Γκουαρδιόλα», υποστήριξε ο Πάολο Ντι Κάνιο για τον νέο τεχνικό των «τζιαλορόσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ